Pe ochi frumoşi? A fost făcută repartizarea la blocurile C13 şi C14

Print Friendly, PDF & Email

În şedinţa de Consiliu Local de miercuri, 12 decembrie, a  fost aprobată lista de priorităţi cu primele 58 de nume care se încadrează pentru primirea unei locuinţe sociale la blocurile C13 şi C14.

Primarul Daniel Drăgulin a declarat, în conferinţă de presă, cu câteva ore înaintea aprobării listei de priorităţi, că totul s-a făcut transparent şi că punctajele şi numele celor analizaţi, se regăsesc pe site-ul primăriei. Am intrat să  vedem şi noi dosarele călărăşenilor, dar nu mică ne-a fost mirarea când am observat că nu există nimic. Şi asta, pentru că nu este publicată nicio listă a celor care au depus dosare pentru o locuinţă, din care să reiasă şi punctaje, aşa cum s-a promis încă din campanie electorală de către actualii edili, primarul Daniel Drăgulin şi viceprimarul Virgil Dumbravă. TRANSPARENŢA TOTALĂ promisă, rămâne atât de transparentă, încât nici măcar nu se mai vede. Pentru că acesta era primul pas de a îndepărta orice suspiciune care planează asupra împărţirii ANL-urilor, inclusiv a unor locuinţe din aceste blocuri care îşi vor primi proprietarii în ianuarie 2013.

În urmă cu o zi, pe site-ul primăriei a apărut lista cu numele celor care au fost validaţi de comisie, dar şi de consilieri, să primească o locuinţă. La prima vedere, lucrurile par clare! Ce e mai puţin clar, este faptul că în ziua că recepţiei lucrărilor la cele două blocuri, în urmă cu aproximativ o lună, se ştia sigur cui aparţine (cel puţin)  un apartament, dacă e să ţinem cont de reacţia unui angajat din primărie, care nonşalant a spus: „Să mergem să vedem apartamentul Simonei!”

Nu vrem să facem alte comentarii, momentan, însă vom reveni după ce vom avea unele răspunsuri.

Deocamdată, dați click aici pe LISTA  cu numele primilor 58 de locatari eligibili să primească un apartament, publicată de primărie şi, dacă sunteţi nemulţumiţi de punctajul primit, puteţi depune o contestaţie la Primăria Călăraşi, dar nu vă feriţi să ne spuneţi şi nouă.

 

Please enter banners and links.

Next Post

Mai ceva ca în “Croitoraşul cel viteaz”: 9 dintr-o lovitură

vin dec. 14 , 2012
Print 🖨 PDF 📄 eBook 📱Alegerile parlamentare, din 9 decembrie, au consemnat o premiera atat la nivel national, cat si la nivelul judetului Calarasi. Astfel, daca Parlamentul Romaniei va avea un numar record de parlamentari : 588, judetul Calarasi va fi reprezentat de 7 deputati si 2 senatori. Dintre acestia, […]