PDL Călărași îşi propune să obțină un scor de 25% la europarlamentare

Print Friendly, PDF & Email

pdl conferintaChiar dacă, în ultimul timp, nu s-a remarcat prea mult în mediul politic local, Organizaţia Judeţeană a PDL Călăraşi a turat motoarele la maxim pentru obţinerea unui scor confortabil la alegerile europarlamentare, din 25 mai. Aşa cum a precizat preşedintele filialei călărăşene, deputatul Vasile Iliuţă, PDL Călăraşi are posibilitatea să atingă două sau trei procente peste media partidului de la nivel naţional.
„Suntem a două formaţiune politică din judeţ, în ceea ce priveşte numărul de primari. PNL are 29 de primari, noi avem 14 primari, iar PSD-ul, 11. Dacă raportăm numărul de primari la procentul de 100%, cred că putem obţine un scor de 25% în judeţul Călăraşi”, a precizat deputatul Iliuţă.
De asemenea, liderul democrat liberal are mari aşteptări din partea primarilor din Colegiul 4 care, la alegerile din 2012, nu s-au mobilizat pentru obţinerea unui scor bun. Primarii din Colegiul 4 au avut un rezultat slab la scrutinul din 2012, însă, adevărul a fost undeva la mijloc. Ei au motivat că nu s-au implicat prea mult în campania electorală deoarece, candidatul de atunci, la alegerile parlamentare, Stelian Fuia nu le-a acordat sprijinul solicitat.
„În momentul de faţă, avem o nouă abordare iar primarii noştri, din Colegiul 4, dar şi din celelalte colegii, au un examen hotărâtor de dat, pe 25 mai. Dacă nu vom obţine rezultatul pe care ni l-am propus, înseamnă că nu suntem o organizaţie credibilă şi nu îl vom putea învinge pe preşedintele Răducu Filipescu la alegerile locale din 2016. Trebuie să ne mobilizăm şi să câştigăm un scor cât mai bun, pentru că, numai aşa, vom demonstra că avem organizaţii locale puternice în tot judeţul!”, a mai afirmat deputatul Iliuţă.
Campania democrat liberalilor călărăşeni va debuta în forţă la finele lunii aprilie, când vor avea loc la Călăraşi şi Olteniţa două acţiuni electorale la care vor fi prezenţi: preşedintele PDL Vasile Blaga, candidaţii europarlamentari Theodor Stolojan, Marin Jean Marinescu şi secretarul executiv al partidului, Gheorghe Flutur.
Vasile Iliuţă spune că va fi schimbată conducerea organizaţiilor judeţene PDL care se vor clasa pe ultimele 10 poziţii, ca rezultat.
Sloganul campaniei electorale PDL va fi „Europa în fiecare casă” .

Please enter banners and links.

Next Post

Primarul Drăgulin urează un Paște Fericit! tuturor călărășenilor

Dum apr. 20 , 2014
Print 🖨 PDF 📄 eBook 📱 Please enter banners and links.