Patru persoane au fost salvate de către poliţiştii de frontieră călărășeni

Print Friendly, PDF & Email

iaht dezesuatLa data de 15.10.2015, orele 16.00, poliţiştii de frontieră călărăşeni au fost anunţaţi telefonic de către I. Bogdan Marian despre faptul că acesta se află împreună cu alte trei persoane, toţi cetăţeni români, pe o ambarcaţie tip iaht, eşuat pe un banc de nisip la confluenţa râului Argeş cu fluviul Dunărea.

În urma solicitării primite s-a dispus trimiterea de urgenţă în zonă a unei ambarcaţii rapide a poliţiei de frontieră.

Ajunşi la faţa locului, aceştia au constatat că o ambarcaţie sub pavilion românesc, se afla eşuată pe o banchiză de nisip la aproximativ 70 m de malul românesc al fluviului Dunărea, într-o zonă unde curentul apei acţiona destul de periculos.

Prin manevre specifice s-a procedat la dezeşuare, iar în jurul orelor 17.00 iahtul a fost repus în poziţie de plutire.

Acesta şi-a continuat deplasarea în direcţia aval, după ce poliţiştii de frontieră s-au asigurat că cei patru pasageri de la bord nu au nevoie de îngrijiri medicale iar ambarcaţiunea se află în perfectă stare de funcţionare, informează, purtătorul de cuvânt, comisar şef, Vasile Chiru.

Please enter banners and links.

Next Post

Călărași: Agenţi de pază, găsiţi de poliţişti, dormind

lun oct. 19 , 2015
Print 🖨 PDF 📄 eBook 📱Poliţişti din cadrul Poliţiei Municipiului Călăraşi, Compartimentul Sisteme de Securitate, au desfăşurat, în noaptea de 15/16 octombrie 2015, o acțiune pe linia prevenirii furturilor din societăți comerciale asigurate cu pază din cadrul societăţilor specializate de pază şi protecţie și pază proprie, pe timpul nopții, în […]