Palatul Copiilor se va muta în actualul sediul al Colegiului Naţional ,,Barbu Ştirbei”

Print Friendly, PDF & Email

col barbu stirbei 1Încă de la începutul acestui an, edilul Daniel Drăgulin a dat asigurări că Primăria va aloca toate fondurile necesare pentru finalizarea construcţiei Şcolii nr.12, din municipiul Călăraşi. În prezent, se lucrează intens la acest edificiu care va găzdui, din toamna acestui an, Colegiul Naţional ,,Barbu Ştirbei”. În actualul sediu al liceului vor fi mutate alte instituţii de învăţământ.

Această informaţie a fost dată de inspectorul general şcolar prof. dr. Constantin Tudor. ,,Sperăm ca din toamnă, Palatul Copiilor să se mute în actualul sediu al Colegiului ,,Barbu Ştirbei. Şi copiii noştri au nevoie să-şi desfăşoare activităţile extraşcolare în spaţii adecvate. Tot acolo este posibil să se mute Centrul Judeţean de Resurse şi Asistenţă Educaţională, care funcţionează în incinta  fostei Școli nr. 4  şi este posibil să  mutăm acolo, inclusiv, Casa Corpului Didactic.”, a precizat inspectorul general Tudor.

Please enter banners and links.

Monica Ghiorghe

Next Post

Traficul rutier de pe strada Bucureşti nu va fi afectat de lucrările de la sistemul de alimentare cu apă

mie apr. 29 , 2015
Print 🖨 PDF 📄 eBook 📱În aceste zile, au fost demarate lucrările de reabilitare din proiectul CL8 pentru sistemul de alimentare cu apă, de pe principala arteră rutieră din municipiul Călăraşi. Strada Bucureşti s-a transformat într-un adevărat şantier, ceea ce va duce la crearea unui oarecare disconfort pentru locuitori din […]