Operatorul REBU va oferi un serviciu suplimentar de colectare si transport al deșeurilor biodegradabile și vegetale

Primăria Municipiului Călărași vine în sprijinul călărășenilor cu informații privind o măsură suplimentară stabilită de operatorul de salubrizare REBU SA în vederea reducerii cantității de deșeuri depozitate, una dintre țintele asumate la nivelul județului Călărași. Operatorul REBU, în acord cu Primăria Municipiului Călărași, va oferi un serviciu suplimentar de colectare si transport al deșeurilor biodegradabile și vegetale.

Având în vedere faptul ca acest serviciu nu face parte din obiectul prezentului contract, REBU oferă posibilitatea achiziționării de saci negri (240 litri), inscriptionați, contra sumei de 2,5 lei / buc (TVA inclus) – suma care cuprinde întreaga prestație (colectarea, transportul și eliminarea acestui tip de deșeuri).

În sacul negru se vor depozita exclusiv deșeuri biodegradabile și vegetale: frunze, iarbă, crenguțe mărunțite, resturi vegetale – legume/ fructe, flori,  zaț de cafea / ceai etc.  Nu se vor depozita: resturi de carne / pește crude sau gătite, resturi lactate (lapte, smântână, branză, iaurt, unt), ouă întregi, uleiuri vegetale / animale, excremente de la animalele de companie.

Acest serviciu va fi pus la dispoziție începând cu 1 octombrie 2018, dată de la care nu se va mai face colectarea deșeurilor biodegradabile sau vegetale din alte recipiente.

Sacul negru va putea fi achiziționat de la Casieriile REBU sau de la casierii REBU din teren și va fi ridicat o dată pe săptămână, de regulă marți.

Informații suplimentare se pot obține la Call Center – Tel: 0374.885.691.

 

Please enter banners and links.

Actualitatea de Călăraşi

Next Post

A fost rectificat bugetul de venituri si cheltuieli al municipiului Călărași

joi sept. 27 , 2018
Joi, 27 septembrie 2018, bugetul de venituri si cheltuieli al municipiului Călărași a fost rectificat. Sumele vor fi folosite, conform proiectului de hotărâre aprobat de către consilierii locali, astfel: In urma  Ordonantei de Urgenta a Guvernului nr.78/2018 cu privire la rectificarea bugetului de stat, ne-au fost alocate sume din cote […]

Te mai poate interesa

error: Content is protected !!