Inspectorii ITM Călăraşi au efectuat controale privind respectarea relaţiilor de muncă, securitate şi sănătate în muncă

Print Friendly, PDF & Email

În săptămâna 17 – 21.09.2018, ITM Călăraşi a efectuat controale în urmatoarele domenii de activitate: comerţ, agricultură, colectare deşeuri, extracţie pietriş, alte domenii de activitate.

Rezultatul controalelor:

inspectorii de muncă din cadrul compartimentului relaţii de muncă –  au verificat 25 de angajatori, unul a fost sancţionat şi au fost dispuse 19 măsuri cu termene precise de rezolvare.

inspectorii de muncă din cadrul compartimentului securitate şi sănătate in muncă – au efectuat 11 controale, 10 angajatori au fost sancţionaţi, s-au aplicat 19 avertismente. Pentru remedierea deficienţelor s-au aplicat 19 măsuri cu termene precise de rezolvare, informează inspector-șef,  Ionela Iordan.

Please enter banners and links.

Actualitatea de Călăraşi

Next Post

Operatorul REBU va oferi un serviciu suplimentar de colectare si transport al deșeurilor biodegradabile și vegetale

joi sept. 27 , 2018
Primăria Municipiului Călărași vine în sprijinul călărășenilor cu informații privind o măsură suplimentară stabilită de operatorul de salubrizare REBU SA în vederea reducerii cantității de deșeuri depozitate, una dintre țintele asumate la nivelul județului Călărași. Operatorul REBU, în acord cu Primăria Municipiului Călărași, va oferi un serviciu suplimentar de colectare […]