O avarie a oprit apa în municipiul Călărași

apa_chiuveta_robinetNu cu mult timp în urmă, apa a fost oprită în municipiul Călărași, din cauza unei avarii produse la o conductă de pe strada Flacăra, la intersecție cu Bd Cuza-Vodă.

Directorul Cezar Neagu ne-a declarat: “Nu este vorba o acțiune programată în acest sens, ci ne confruntăm cu o avarie. Pentru că nu putem opri apa, momentan, doar în zonele unde apar deficiențe, a trebuit să întrerupem furnizarea cu apă potabilă pe raza întregului oraș, pentru a remedia problemele apărute la o conductă ce nu a fost încă înlocuită în cadrul amplului proiect pe care îl desfășurăm în această perioadă, CL8 (“Extinderea şi reabilitarea reţelei de distribuţie şi a sistemului de canalizare inclusiv staţii de pompare apă uzată, în Călăraşi”). În maxim două ore (n.r. ora 21.00) va curge apa la robinete.”, spune acesta.

Please enter banners and links.

Next Post

Tinerii cu risc de marginalizare socială sunt susținuți financiar de AJOFM Călărași

mar iul. 28 , 2015
Angajatorii care încadrează în muncă tineri cu risc de marginalizare socială şi care beneficiază de acompaniament social personalizat în baza unui contract de solidaritate, beneficiază lunar, pentru fiecare persoană din această categorie, din bugetul asigurărilor pentru şomaj, de o sumă egală cu salariul de bază stabilit la data angajării tinerilor, […]

Te mai poate interesa

error: Content is protected !!