,,Nu cred în plecarea de la PNL, a primarilor anunțați de PSD Călărași”

Print Friendly, PDF & Email

Prezent în conferința de presă săptămânală, senatorul Răducu Filipescu a fost întrebat ce crede despre anunțul făcut de PSD Călărași, cum că primarii liberali Ion Iacomi (Dor-Marunt) și Aniel Nedelcu (Borcea) ar fi trecut la PSD.

Filipescu s-a arătat neîncrezător față de cel puțin una din posibilități: „Vrăjeli d’astea de campanie știm și noi. Ion Iacomi nu o să treacă la PSD, eu vă spun de acum. Nu același lucru pot să spun, insa, de Borcea. La Dor-Mărunt, Iulian Iacomi își ia voturile singur, nu trebuie să i le dea fratele lui, care e la PNL. Nu uitați că Iulian Iacomi a fost două mandate primar la Dor Mărunt. Are și el oamenii lui de unde își ia voturile, fără să fie nevoie ca fratele lui (n.r. Iulian Iacomi, președintele PSD Călărași) să facă vreun gest și să-i dea voturi. Nu îmi fac probleme că Ion Iacomi ar putea să plece de la PNL la PSD. El va candida, la anul, pe PNL. O să vedeți! Nici de Aniel Nedelcu n-aș fi sigur că se va duce la PSD, chiar dacă este căsătorit cu senatoarea Roxana Pațurcă.”

Filipescu a fost provocat să comenteze și despre imaginea lui Călin Popescu Tăriceanu, în campania electorală, poză modificată în Photoshop, astfel încât liderul ALDE să pară mai tânăr: “Și când l-am cunoscut eu, acum 20 de ani, era mai bătrân decât apare pe bannere. Eu știu ce să zic?! Poate vrea să se mai însoare o dată.”

Liderul liberal Răducu Filipescu a comentat și despre unele nemulțumiri față de starea de lucruri din municipiul Călărași:

“Sunt foarte multe lucruri care nu s-au făcut, dar care se vor face. Pentru că în țara asta, până îți vin banii îți trece un mandat. Am fost trei mandate președinte de Consiliu Județean. Gândiți-vă câți ani mi-au trebuit să fac casa de cultură! Că dacă aveam un singur mandat o începeam eu și o termina altul. Așa se fac lucrurile în România, foarte greu. Sunt câteva orașe în România, conduse de liberali sau PSD-iști, care merg mai repede și mai bine. Dar pentru că sunt orașe foarte mari și nu pot fi refuzate, nu pot fi date la o parte. Călărașiul este un oraș mic.”

Please enter banners and links.

Actualitatea de Călăraşi

Next Post

Comuna Borcea, pe drumul modernizării continue

mar apr. 9 , 2019
Comuna Borcea se află în plină acțiune de modernizare a drumurilor. Primarul Aniel Nedelcu Pațurcă și-a propus ca până în această vară să încheie asfaltarea drumurilor, făcute cu finanțare guvernamentală și europeană, rămânând ca ulițele satului sa fie modernizate, din bugetul local. Peste 90% din străzi asfaltate ,,Avem proiectul privind […]