NOUĂ NE PASĂ/ 27.000 de lei strânși pentru pentru Centrul de Transfuzii Sanguine Călărași

Print Friendly, PDF & Email

Cea de-a VII-a ediție a evenimentului NOUĂ NE PASĂ s-a încheiat vineri seară, după luni bune de muncă depusă de către echipa de proiect și 5 ore de spectacol pe scena Centrului Județean de Cultură și Creație Călărași.
Scopul din acest an a fost strângerea de fonduri în vederea achiziționării de aparatură performantă pentru Centrul de Transfuzii Sanguine Călărași.
Efortul depus de cadrele didactice ale Școlii „Mircea Vodă” s-a concretizat prin strângerea sumei de 27.000 lei, obținută atât prin vânzarea mărțișoarelor „Nouă ne pasă” (peste 1500 de bucăți), cât și prin donațiile directe făcute pe parcursul spectacolului umanitar din 12 aprilie.
Mulțumim pe această cale celor care au făcut ca seara de vineri să fie una cu adevărat specială, celor peste 500 de elevi și cadrelor didactice care au umplut scena de sunet și culoare, spectatorilor care au făcut ca sala „Barbu Știrbei” să fie neîncăpătoare și, bineînțeles, celor care au donat și au ajutat la strângerea acestei sume.
A fost prezentă la eveniment doamna Cruceat Raluca Mihaela, director interimar al Centrului de Transfuzii Sânge Călărași care ne-a mulțumit pentru implicarea și efortul depus, subliniind faptul că Centrul de Transfuzii se confruntă cu probleme la nivelul aparaturii, demersul proiectului nostru fiind unul lăudabil și în folosul comunității.
Din partea oficialităților locale, au răspuns invitației domnul deputat Sorin Vrăjitoru și secretarul județului, domnul Emil Mușat, care au dat tonul donațiilor prin achiziționarea tablourilor pictate de elevii călărășeni.
Mulțumim partenerilor noștri: Inspectoratul Școlar Județean și Centrului Județean de Cultura și Creație Călărași, Academia de Arte Frumoase „Daniel Iordăchioae”, Crucea Roșie Filiala Călărași, precum și mass-mediei călărășene care ne-a susținut și promovat de fiecare dată evenimentul.

Director Școala „Mircea Vodă” Călărași,
Lotrea Alina

Please enter banners and links.

Actualitatea de Călăraşi

Next Post

Ministrul Apelor şi Pădurilor, prezent în comuna Borcea, la prezentarea viitorului obiectiv: "Subtraversare dig de apărare împotriva inundaţiilor"

vin apr. 19 , 2019
Print 🖨 PDF 📄 eBook 📱 Ministrul Apelor şi Pădurilor, Ioan Deneş, s-a aflat joi, 18 aprilie, într-o vizită de lucru în judeţul Călăraşi, alături de directorul general al Administraţiei Naţionale „Apele Române” (ANAR), Victor Sandu şi directorul Administraţiei Bazinale de Apă Buzău-Ialomiţa (ABA), Marilena Stoian. În programul demnitarului s-a […]