Noi reglementări în domeniul rutier se aplică de astăzi

Print Friendly, PDF & Email

reguli circulatieRegulamentul de aplicare a Codului Rutier va fi modificat in 8 august, data de la care instructorii auto autorizati nu vor mai avea posibilitatea de a pregati practic elevii pentru obtinerea permisului de conducere, iar unii soferi nu vor mai avea voie sa traverseze drumurile publice pe trecerile destinate pietonilor si nici sa transporte persoane in stare de ebrietate. De asemenea, sunt actualizate reglementarile privind eliberarea permisului de conducere, in sensul ca titularii pot solicita eliberarea unui nou permis si prin posta sau prin e-mail. Schimbarile sunt cuprinse in doua acte normative diferite, ce intra astazi in vigoare:

– Cererile pentru eliberarea unui nou permis de conducere pot fi transmise si prin posta sau e-mail

-Pentru permisele de conducere emise dupa data de 1 ianuarie 2009, cererea pentru eliberarea unui duplicat poate fi adresata si prin corespondenta.

Citeste mai mult, pe www.avocatnet.ro

 

 

Please enter banners and links.

Next Post

Senatorului Tomoiagă i se duce numele mai departe

joi aug. 8 , 2013
Print 🖨 PDF 📄 eBook 📱Bucurie mare în familia senatorului călărăşean, Liviu Ştefan  Tomoiagă, prilejuită, zilele trecute, prin venirea pe lume a celui de-al doilea copil. Vestea cea mare a dat-o chiar senatorul Tomoiagă, cu ocazia  deschiderii noului său birou parlamentar, din municipiul Călăraşi. La cei 47 de ani ai […]