Nicolae Râjnoveanu: ,,Colaborarea și înțelegerea reciprocă, în cadrul echipei, sunt esențiale pentru a depăși obstacolele și a obține rezultatele dorite”

Primarul Comunei Roseți, Nicolae Râjnoveanu, se mândrește cu proiectul de acordare a peste 200 de locuri de casă pentru tinerii căsătoriți, în ultimii patru ani de mandat. Din cele 224 de locuri planificate, au fost acordate deja 123, 12 locuințe fiind în curs de construcție, iar două sunt aproape finalizate. Tinerii vor beneficia de toate utilitățile: apă, iluminat stradal, dar și de drumuri modernizate.

De asemenea, vor avea acces și la canalizare, în cadrul unui proiect de extindere a rețelei deja existente în derulare la nivelul primăriei.

Edilul comunei Roseți, care și-a anunțat candidatura pentru nou mandat,  are în plan proiectul de execuție a rețelei de gaze naturale în comună. Contractul cu distribuitorul a fost încheiat, iar licitația pentru proiectare și execuție a fost finalizată. Se așteaptă rezultatul contestației depuse de cele două societăți participante. De asemenea, primăria are în plan realizarea unui sistem cu panouri fotovoltaice, a unei platforme de gunoi și transformarea unei străzi largi într-un bulevard.

   ,,Gestionarea eficientă a resurselor și promovarea proiectelor cu finanțare națională și europeană pot aduce schimbări semnificative, chiar și în condiții dificile”, afirmă primarul comunei Roseți.

Greutățile întâmpinate, de-a lungul timpului, și numărul foarte mic de salariați din primăria pe care o conduce, nu au fost un impediment pentru Nicolae Răjnoveanu să reușească să modernizeze localitatea Roseți, prin intermediul proiectelor cu finanțare națională și europeană. Edilul a reușit să își conducă echipa cu succes și să valorifice oportunitățile de finanțare pentru modernizarea localității.

Nicolae Râjnoveanu a subliniat  importanța unei echipe unite și dedicate, care poate face față provocărilor, doar împreună: ,,Colaborarea și înțelegerea reciprocă, în cadrul echipei, sunt esențiale pentru a depăși obstacolele și a obține rezultatele dorite. ”

Please enter banners and links.

Actualitatea de Călăraşi

Next Post

Fundația Județeană pentru Tineret Călărași anunță seria de evenimente dedicată tinerilor și ONG-urilor

vin mart. 29 , 2024
Fundația Județeană pentru Tineret Călărași este încântată să anunțe lansarea unei serii de evenimente dedicate tinerilor și reprezentanților ONG-urilor de/pentru tineret. Acestea sunt programate să se desfășoare în perioada 29.03.2024 – 13.04.2024 și sunt concepute pentru a oferi participanților oportunități de învățare, dezvoltare și networking, contribuind la consolidarea capacității organizaționale […]

Te mai poate interesa

error: Content is protected !!