Nicolae Dragu nu mai este consilier voluntar

Nicolae Dragu a anunțat joi, 17 noiembrie, conducerea Consiliului Județean că renunță la calitatea de consilier voluntar al președintelui Vasile Iliuță.

În după-amiaza aceleiași zile, la doar câteva ore distanță, după ce a anunțat că renunță la voluntariat, fostul primar Dragu a venit însoțit de câteva persoane la conferința de presă organizată, în fața Spitalului Județean Călărași, de directorul medical, Laurențiu Belușică.dragu

Acesta și-a declarat nemulțumirea față de situația prezentată de directorul Belușică, în cursul zilei de ieri, care anunța că nu i-a mai fost permis accesul în birou și că nu mai are secretară  la spital.

https://actualitateacalarasi.ro/cheia-scandalului-la-spitalului-judetean-de-urgenta-calarasi/

Directorul de cabinet al președintelui Consiliului Județean, Emil Mușat, ne-a declarat că Nicolae Dragu a anunțat că renunță la calitatea de consilier voluntar, din motive personale.

Please enter banners and links.

Actualitatea de Călăraşi

Next Post

Consiliul Local Călărași a amânat votarea listei de priorități pentru locuințele sociale

lun nov. 21 , 2016
  UPDATE/ Consiliul Local Călărași trebuia să aprobe, în ședința din această după-amiază, lista de priorităţi şi ierarhizare cuprinzând solicitanţii îndreptăţiţi să primească, anul următor, o locuinţă socială. La cererea consilierului local Alexandru Chiriță, consilierii au fost de acord cu retragerea de pe ordinea de zi a proiectului de hotărâre, pe […]

Te mai poate interesa

error: Content is protected !!