Miniștrii Eugen Teodorovici si Ștefan Radu Oprea vor fi prezenți la Călărași, vineri, 23 februarie

Print Friendly, PDF & Email

Vineri, 23 februarie, vor fi prezenți, la Călărași, ministrul Finanțelor Publice, Eugen Teodorovici și ministrul pentru Mediul de Afaceri, Comerț și Antreprenoriat,  Ștefan Radu Oprea.

Miniștrii vor avea următorul program:

-întâlnirea ministrului pentru Mediul de Afaceri, Comerț și Antreprenoriat, domnul Ștefan Radu Oprea, cu studenții Facultății de Management, Inginerie Economică în Agricultură și Dezvoltare Rurală din cadrul USAMV Bucureşti , cu elevi ai liceelor cu profil tehnologic, dar și cu cei ce vor dori să participe la dezbaterea a cărei temă de discuție o va reprezenta programul Start-Up Nation, ediția 2018.

-miniștrii Stefan Radu Oprea și Eugen Teodorovici se vor întâlni cu agenții economici în sala de ședințe a Consiliului Județean Călărași-discuții privitoare la legislația fiscală în vigoare.

– conferință de presă, la sediul Partidului Social Democrat

– întâlnire cu primarii, la sediul Prefecturii Județului Călărași

 

 

 

 

Please enter banners and links.

Actualitatea de Călăraşi

Next Post

Elevii clasei de arte plastice, de la Colegiul „Ștefan Bănulescu”, vă invită la „Simfonia Primăverii”

joi feb. 22 , 2018
Muzeul Dunării de Jos, instituţie de cultură aflată în subordinea Consiliului Judeţean Călăraşi, vă invită vineri, 23 februarie, ora 10, la sediul din strada Progresului nr. 4, la vernisajul expoziției: „Simfonia Primăverii”. Sub coordonarea profesorului Silviu Ioan Soare, elevii clasei de arte plastice de la Colegiul „Ștefan Bănulescu” vor expune […]