Micuțele balerine, din Călărași, vă invită la spectacolul „VISUL UNEI NOPŢI DE VARĂ”

Visul unei nopti de varaDuminică, 12 iunie, începând cu ora 12.00, trupa de balet “DANUBIU BALET CĂLĂRAŞI” (micuţe balerine cu vȃrsta preşcolară şi şcolară) alături de maestrul Coregraf, Călin HANŢIU, vă invită la transpunerea poeziei shakespeariană „VISUL UNEI NOPŢI DE VARĂ”, ȋntr-un spectacol de balet classic, pe muzica lui Mendelssohn Bartholdy.
Spectacolul are ca protagonişti şi invitaţi speciali, tineri balerini din Bacău şi Constanţa, sub ȋndrumarea profesorului Călin HANŢIU.
Sunteți așteptați duminică, 12 Iunie 2016, ora 12:00, ȋn sala „Barbu Ştirbei”, a Consiliului Judeţean Călăraşi, să vă lăsaţi fermecaţi de cadrul unei nopţi fantastice, ce prinde în plasă, deopotrivă, zei și muritori, duhuri, spiriduși și zâne, intr-un joc frenetic, ȋntr-o propagare magică de fericire, de exuberanţă contagioasă, ce se revarsă peste toţi.
Intrarea este liberă.

Please enter banners and links.

Actualitatea de Călăraşi

Next Post

Călărași/Pe strada Cornișei, o trecere de pietoni e un real pericol, pentru cetățeni

sâm iun. 11 , 2016
Locuitorii din zona ANL-urilor, aflate pe strada Cornișei, în municipiul Călărași, ne-au semnalat o situație care trebuie remediată, în cel mai scurt timp posibil, înainte de a se petrece accidente nedorite. Pe o trecere de pietoni, în apropiere de biserica de langa ANL–uri (căsuțe), s-a spart cimentul din dreptul unei guri […]

Te mai poate interesa

error: Content is protected !!