Marian Dinulescu, al 16-lea, la concursul susţinut de CNAS

Print Friendly, PDF & Email

Dinulescu MarianAstăzi, 29 ianuarie,  fostul președinte al Casei Județene de Sănătate Călărași, Marian Dinulescu, a susținut a doua probă, interviu, pentru revenirea pe funcția de președinte.

Pentru Actualitatea de Călărași, acesta a declarat că prima probă, scris, a trecut-o cu bine, săptămâna trecută, obținând 85 de puncte din 100, fiind al 16-lea din cele 47 de persoane, din țară, care au candidat pentru un post similar.Marian Dinulescu a fost singurul candidat din judeţ, pentru a ocupa acest post.

De menționat, că mandatul de președinte i-a expirat, lui Marian Dinulescu, în luna octombrie 2012, „neexpirându-i” din acel moment și dreptul de a folosi telefonul şi maşina instituției.

Interimatul a fost preluat, pentru scurt timp, de directorul economic, Victor Grosu, care a fost înlocuit după ce a fost prins băut la volan, de Gabriana Guţu, tot din cadrul instituţiei.

 

Please enter banners and links.

Next Post

Pacienţii vor plăti parţial serviciile din spitale, din martie

mar ian. 29 , 2013
Print 🖨 PDF 📄 eBook 📱Pacientul va plati din luna martie a acestui an o suma modica (coplata) pentru servicii asigurate in spitale,cu exceptia celor de urgenta, conform scrisorii de intentie convenita de Guvern cu FMI si obtinuta de MEDIAFAX, transmite MEDIAFAX. „In vederea rezolvarii dezechilibrelor financiare din sectorul de […]