Mandate, puse în executare de poliţişti / persoane condamnate pentru trafic de minori, încarcerate

Print Friendly, PDF & Email

IMG_1180La data de 09 februarie 2016, poliţişti din cadrul Serviciului de Investigaţii Criminale Călăraşi şi Poliţiei Oraşului Budeşti, cu sprijinul Serviciului pentru Acţiuni Speciale Călăraşi, au pus în aplicare două mandate de executare a pedepsei cu închisoarea, emise de Tribunalul Călăraşi.

  1. Nicoleta, de 28 ani, şi P. Ion, de 41 ani, ambii din oraşul Budeşti, condamnaţi la 3 ani şi 8 luni închisoare, respectiv la 4 ani şi 8 luni de închisoare pentru săvârşirea infracţiunii de trafic de minori.

Cele două persoane au fost încarcerate în penitenciare.

Prins de poliţişti, la volanul unui autovehicul neînmatriculat, fără a poseda permis

 În seara de 09 februarie 2016, poliţiştii din Olteniţa au depistat pe bulevardul Tineretului un autoturism condus de I. Robert, de 27 ani, din orașul Budești, care nu posedă permis de conducere.

Din verificările efectuatate a rezultat că autovehiculul nu este înmatriculat.

Poliţiştii au demarat cercetările în dosarul penal întocmit sub aspectul săvârşirii de infracţiuni contra siguranţei circulaţiei pe drumurile publice.

 

Please enter banners and links.

Next Post

Un jandarm român instruiește polițiști ucraineni

mie feb. 10 , 2016
Un ofițer din cadrul Centrului de Perfecţionare a Pregătirii Cadrelor Jandarmi Ochiuri al Jandarmeriei Române a condus un curs de instruire în domeniul ordinii publice, susținut de reprezentanți ai patru state membre EUROGENDFOR (România, Spania, Franța și Portugalia). Cursul, care a durat aproximativ o lună, a reunit participarea a peste […]