Mandate de executare a pedepsei cu închisoarea, puse în aplicare de polițiștii din Călărași

Print Friendly, PDF & Email

La data de 01 noiembrie 2017, poliţiştii Serviciului de Investigaţii Criminale Călărași au pus în aplicare trei mandate de executare a pedepsei cu închisoare, emise de instanțele de judecată. Persoanele condamnate au fost depuse în penitenciar.

A fost depistat un bărbat de 27 ani, din municipiul Călărași, condamnat de Tribunalul Călărași la 3 ani și 2 luni de închisoare pentru săvârşirea infracţiunilor de constituirea unui grup infracțional organizat și proxenetism. Acesta era urmărit de la sfârșitul lunii octombrie 2017.

Un bărbat de 32 ani din municipiul Călărași, pe numele căruia Judecătoria Călărași a emis la data de 01 noiembrie 2017 un mandat de executare a pedepsei cu închisoarea pentru săvârșirea infracțiunii de tâlhărie, fiind condamnat la 5 ani și 6 luni de închisoare, a fost prins de polițiști.

O femeie de 50 ani din municipiul Călărași, condamnată de Tribunalul Călărași la 3 ani și 10 luni de închisoare pentru săvârşirea infracţiunilor de constituirea unui grup infracțional organizat și proxenetism, a fost prinsă de polițiști. Aceasta era urmărită la nivel național.

Persoanele condamnate au fost depuse în penitenciare pentru executarea pedepselor.

Activitățile s-au desfășurat de polițiștii de investigații criminale cu sprijinul cu sprijinul polițiștilor din cadrul Poliței Municipiului Călărași și Serviciului pentru Acțiuni Speciale Călărași.

 

 

 

 

Please enter banners and links.

Actualitatea de Călăraşi

Next Post

“Dăruind, opreşti o lacrimă!”, campanie socială inițiată de angajați din cadrul D.G.A.S.P.C. Călărași

joi nov. 2 , 2017
D.G.A.S.P.C. Călărași se alătură campaniei sociale “Dăruind, opreşti o lacrimă!”, inițiată de angajați din cadrul instituției, ce are ca destinatari familiile nevoiaşe (cu situaţii locative, financiare, sociale precare) şi vârstnici singuri (abandonaţi de familie/aparţinători), de pe raza judeţului Călăraşi.           Campania ȋşi propune să sprijine atât familiile cu copii şcolari, […]