Luica/ Reţinuţi de poliţişti, pentru contrabandă cu ţigarete

foto contrabanda cu tigariPoliţiştii Serviciului de Investigare a Criminalităţii Economice Călăraşi au continuat cercetările într-un dosar penal privind săvârşirea infracţiunii de contrabandă şi au dispus, la data de 10 martie 2016, măsura reţinerii faţă de alte două persoane bănuite.

În fapt, din toamna anului 2015, S. Marius, de 25 ani, şi S. Mariana, de 35 ani, ambii din comuna Luica, judeţul Călăraşi, ar fi deţinut ţigarete provenite din contrabandă, furnizate de N. Gheorghe, de 49 ani, din comuna Stoeneşti, judeţul Giurgiu, (persoană arestată în acelaşi dosar din luna ianuarie 2016), pe care le-au comercializat către diferite persoane fizice.

În timpul percheziţiilor domiciliare efectuate la locuiţele acestora în luna ianuarie a.c. au fost găsite 55.760 de ţigarete destinate vânzării, prejudiciul cauzat bugetului consolidat al statului fiind de peste 45.000 lei. S. Marius şi S. Mariana au fost reţinuţi sub aspectul săvârşirii infracţiunii de contrabandă, urmând să fie prezentaţi, astăzi, Parchetului de pe lângă Judecătoria Olteniţa cu propunere de arestare preventivă.

 

Please enter banners and links.

Actualitatea de Călăraşi

Next Post

C. Tudor: "Era de așteptat să avem rezultate slabe la simularea pentru evaluarea națională, în județul Călărași"

vin mart. 11 , 2016
Locul 3, de la finalul clasamentului pe țară, obținut de elevii de clasa a VIII-a, la simularea pentru evaluarea națională, este un rezultat care nu l-a surprins pe inspectorul general școlar, Constantin Tudor. Doar 34% dintre elevi au obținut note peste 5, în judeșul Călărași. Tudor a avut și câteva […]

Te mai poate interesa

error: Content is protected !!