Locuri de muncă sezoniere în agricultură, în Portugalia

Print Friendly, PDF & Email

Agenţia Județeană pentru Ocuparea Forţei de Muncă Călărași prin serviciul de ocupare EURES România, oferă 300 locuri de muncă sezoniere în agricultură la culesul zmeurei, la ambalare şi etichetare în Potugalia.

Cele trei firme portugheze Tavira, Hubel Agricola şi Agrivabe dispun de contracte de muncă pe perioadă determinată de 2-3 luni. Se caută persoane cu experienţă în recoltarea zmeurei sau experienţă în domeniul agricol în sere.

Programul de lucru este de 40 de ore/săptămână, dar există posibilitatea efectuării orelor suplimentare în funcţie de producţie.

Cazarea va fi asigurată de angajator şi va fi platită de angajat cu 2 €/zi. De asemenea, angajatorul asigură masa de prânz (sau cina). Angajatorul asigură transportul către Portugalia, urmând să şi-l deducă din primele salarii.

Salariul de bază variază între 603 şi 1053 euro brut/lună sau între 749 şi 1199 euro brut/lună.

Oferta are valabilitate până la data de 31 decembrie 2017. Selecţia pentru această ofertă se va organiza în luna ianuarie 2018.

DATA ȘI LOCAȚIA SELECTIEI VOR FI COMUNICATE ULTERIOR!

Mod de aplicare: Persoanele interesate de ofertă trebuie să se adreseze consilierului EURES din cadrul AJOFM Călărași, pentru a fi înregistrate în baza de date. Informaţii suplimentare despre ofertă se găsesc pe portalul EURES România, la adresa: http://eures.anofm.ro/.

Compartimentul  Comunicare, Secretariatul Consiliului Consultativ și EURES

 

Please enter banners and links.

Actualitatea de Călăraşi

Next Post

Chirnogi/S-a dat startul campaniei de plantare de arbori, în cadrul programului „Adoptă un copac!ˮ

lun nov. 6 , 2017
ViitorPlus – asociația pentru dezvoltare durabilă – a dat sâmbătă, 04.11.2017, startul campaniei de plantare de arbori din această toamnă, în cadrul programului „Adoptă un copac!ˮ. În prima zi, cei 150 de voluntari prezenți au plantat 600 de puieți de plop, reprezentând un hectar de pădure. Noua perdea forestieră este […]