Liberalii călărășeni au marcat Ziua Armatei Române

Print Friendly, PDF & Email

Liberalii călărășeni au adus, în această dimineață, un omagiu tuturor militarilor care au scris istorie pentru țară prin jertfa lor supremă.
Au fost depuse coroane de flori la Monumentul Eroilor din Cimitirul Central și la Monumentul Eroilor din Al Doilea Război Mondial, în municipiul Călărași, de către o delegație condusă de președintele PNL Călărași, Emil Dumitru, din care au făcut parte candidații liberali călărășeni în alegerile parlamentare din 6 decembrie.
Ziua Armatei Române, marcată în fiecare an pe 25 Octombrie, este un prilej pentru Organizația Județeană Călărași a Partidului Național Liberal de a adresa gânduri pline de recunoștință veteranilor de război, eroii în viață ai României pentru care datoria față de libertatea țării noastre a însemnat crezul suprem. Totodată, transmitem aprecieri deosebite ofițerilor, subofițerilor, ostașilor și militarilor de toate gradele, aflați în slujba țării sub drapelul tricolor, ce își fac datoria cu dăruire și profesionalism.

Please enter banners and links.

Actualitatea de Călăraşi

Next Post

Vineri, 23 octombrie, au avut loc ședințele de învestire ale Consiliului Local și Județean

Dum oct. 25 , 2020
Ședința de învestire a Consiliului Local al municipiului Călărași a avut loc vineri, 23 octombrie începând cu ora 12.00. În cadrul ședinței a depus jurământul și noul primar ales, Marius Dulce. Instituția Prefectului a fost reprezentată la eveniment de subprefectul Ion Stan. În urma alegerilor locale din data de 27 […]