Laurențiu Samoilă este noul arhitect-șef al județului Călărași

Sedinta CJ, Laurentiu SamoilaIn sedinta extraordinara a Consiliului Judetean Calarasi, din 24 aprilie, unul din proiectele de hotarare aflate pe  ordinea de zi, s-a referit la reorganizarea Comisie Tehnice de Urbanism si Amenajarea Teritoriului si a Regulamentului de functionare al acesteia.

In fapt, reorganizarea comisiei a constat in numirea unui nou presedinte al acesteia, in persoana lui Laurentiu Samoila, devenit arhitect-sef al judetului.

In urma cu ceva timp, va informam ca, urmare a iesirii la pensie a lui Adrian Lascar, judetul Calarasi ramasese fara arhitect sef.

Interimatul functiei de arhitect sef s-a incheiat in această luna, cand, prin dispozitie a presedintelui Consiliului Judetean Calarasi, Laurentiu Samoila a fost numit in functia de arhitect sef.

Cu o bogata experienta in mediul privat, in care a activat pana la preluarea noii functii, Laurentiu Samoila se afla in fata unei noi provocari, aceea de a obtine cel putin aceleasi performante si in domeniul public.

Please enter banners and links.

Actualitatea de Călăraşi

Next Post

Prefectul George Iacob:”Veteranii de război au fost întotdeauna exemple vii de patriotism şi dăruire în folosul naţiunii”

lun apr. 29 , 2013
Pentru noile generaţii, veteranii de război au fost întotdeauna exemple vii de patriotism şi dăruire în folosul naţiunii. Românii au un motiv special de mândrie, legat de faptul că la baza etnogenezei poporului nostru un rol important l-au avut şi veteranii legiunilor romane. Veteranul este dintotdeauna însoţit de aura respectului […]

Te mai poate interesa

error: Content is protected !!