Lansare emoționantă de carte la Palatul Parlamentului

Preocupat în permanenţă de problemele  copiilor şi tinerilor aflaţi în dificultate, deputatul Daniel  Florea a reuşit să transforme în realitate, un vis ce se credea a fi nerelizabil. Cu sprijinul său, tânăra cu tetrapareză spastică, Anca Maria Botoi şi-a lansat cea de-a doua carte intitulată ,,Basme”. Anca  şi-a scris  volumul ,,Basme” cu piciorul, iar de apariţia acestuia, s-a preocupat, îndeaproape, deputatul Daniel Florea. Cartea a ieşit de sub tipar, vineri 10 mai a.c. , zi în care deputatul călărăşean i-a dăruit-o  Ancăi, acasă la ea.  În urma vizitei, Daniel Florea şi-a exprimat admiraţia profundă faţă de tenacitatea şi perserverenţa cu care Anca şi-a scris cea de a doua carte a sa. ,,Anca Maria Botoi este un spirit extraordinar de puternic. Pozitiv. Emană bunătate şi lumina. Un talent deosebit, într-un trup firav.Visul ei a fost sa publice o carte de basme pentru cei mici şi i-am promis cu ceva vreme în urmă, că mă voi implica să-i transform visul în realitate”, a spus deputatul Florea. 

Iar joi, 23 mai a.c.,  Anca Maria Botoi a trăit unul dintre cele mai frumoase momente din viaţa sa.  La sala „Constantin Brâncuşi” a Palatului Parlamentului a avut loc lansarea  cărţii scrise de călărăşeanca  Anca Maria Botoi. Evenimentul, de o mare încărcătură emoţională, a avut loc sub patronajul Asociaţiei Parlamentarilor PSD, al cărui  vicepreşedinte este deputatul Daniel Florea. Prezenţi la  acest eveniment au  fost deputaţii Gabriela Podaşcă, Ovidiu Iane, Mihai Sturzu, Ninel Peia. Preşedintele acestei asociaţii, deputatul Marian Neacşu, lider al grupului PSD, a salutat evenimentul, şi în numele preşedintelui Camerei Deputaţilor, Valeriu Zgonea.

La acest eveniment festiv au fost colegii  Ancăi, cu aceleaşi probleme de sănătate, elevii  de  la Şcoala  Gimnazială Nicolae Titulescu, care au asigurat desenele pentru carte, jurnalişti  dar şi seniorii Organizaţiei Judeţene PSD Călăraşi. Demn de menţionat este faptul că, toţi cei prezenţi au primit în dar câte un exemplar al cărţii ,, Basme”.

Vizita la Palatul Parlamentului s-a încheiat cu o scurtă incursiune în incinta acestuia şi cu o vizită la Mânăstirea Cernica .

Please enter banners and links.

Actualitatea de Călăraşi

Next Post

Amenda şi...telefonul fără fir

Dum mai 26 , 2013
Se împlinesc, în curând, 6 luni de când realizez, la Antena 1 Călăraşi, emisiunea pe teme de ecologie: „Părerea ta contează-Gândeşte verde”. Ideea, pornită de la dorinţa de a educa populaţia, pentru a da mai multă importanţă mediului înconjurător, a fost primită cu braţele deschise de către Clubul Rotary, cel […]

Te mai poate interesa

error: Content is protected !!