La sediul IPJ Călăraşi, a avut loc o întâlnire între poliţişti şi agenţii de pază

Print Friendly, PDF & Email

politisti si agenti pazaAstăzi, la sediul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Călăraşi, a avut loc o întâlnire între poliţişti şi agenţii de pază din judeţul Călăraşi.

Scopul acestui întâlniri îl reprezintă îmbunătăţirea cooperării între poliţie şi societăţile de pază pentru creşterea gradului de siguranţă publică.

Părţile îşi propun să colaboreze, în condiţiile legii şi conform atribuţiilor fiecăreia, în domeniul asigurării şi creşterii siguranţei cetăţenilor prin acţiuni specifice de prevenire şi combatere a infracţionalităţii.

Poliţiştii şi-au manifestat disponibilitatea pentru identificarea celor mai eficiente măsuri de securitate pentru colaborarea în vederea prevenirii şi descurajării infracţiunilor de furt sau a altor fapte cu violenţă îndreptate împotriva agenţilor de pază.

Please enter banners and links.

Next Post

Locurile vacante de consilieri județeni au fost completate, în ședința ordinară a C.J.C.

mar iun. 30 , 2015
Print 🖨 PDF 📄 eBook 📱În sedința Consiliului Județean de marți, 29 iunie, locurile vacante lăsate de consilierii județeni, Mihai Ion și Eugenia Iliescu, au fost completate. De starea de incompatibilitate în care s–a aflat consilierul judeţean, Mihai Ion, în perioada exercitării mandatului, s-a luat act, prin Hotărârea Consiliului Judeţean […]