Iulian Iacomi nu mai este președintele PSD Călărași

Schimbări importante pe scena politică județeană. Liderul organizației județene al Partidului Social Democrat Călărași, Iulian Iacomi, a părăsit partidul din care a făcut parte ani de zile, fără să comenteze în vreun fel acest gest. Anunțul a fost făcut printr-o postare pe facebook, de către președinta-executivă a PSD Călărași, senator Roxana Pațurcă, în care se menționează faptul că interimatul a fost preluat de către secretarul general al partidului.

,,Salut și pe această cale decizia CEX de numire a domnului Paul Stănescu în fruntea organizației PSD Călărași ca președinte interimar, după retragerea fostului președinte al organizației, domnul Iulian Iacomi.
Sunt convinsă că secretarul general al PSD, Paul Stănescu, un om pe care îl cunosc foarte bine, fiind colegi în Senat, cu experiența politică a domniei sale, cu puterea sa organizatorică și cu dorința sa de a face ca județul nostru să revină la culoarea politică pe care a avut-o și în timpul căreia a cunoscut cea mai mare dezvoltare locală, va aduce un suflu nou în organizația noastră într-un moment important așa cum este startul campaniei electorale pentru alegerile locale din septembrie.
Mai avem două luni până la alegeri și ne așteaptă cel mai dificil examen electoral de până acum, un examen la finalul căruia Călărașiul va avea un președinte de Consiliu Județean și un număr de primării care să ne asigure majoritatea la nivelul județului. Suntem alături de candidatul nostru pentru funcția de președinte al CJ, domnul Vasile Iliuță, și alături de ceilalți candidați care vor face tot posibilul pentru câștigarea alegerilor în localitățile în care candidează, într-o campanie care se anunță a fi una extrem de disputată. Pe de altă parte, cu susținerea pe care o avem acum de la nivelul organizației centrale, cu dorința noastră de a demonstra valoarea grupului nostru, cu încrederea pe care ne-o dau rezultatele obținute până acum, PSD Călărași are toate atu-urile să câștige aceste alegeri și să se poziționeze avantajos pentru alegerile generale.
Am toată încrederea în forța echipei noastre și în potențialul nostru de a câștiga în septembrie!
Președinte executiv al PSD Călărași
Senator Roxana-Natalia Pațurcă”

Please enter banners and links.

Actualitatea de Călăraşi

Next Post

3.500 de călărășeni vor primi pachete de igienă, în cadrul Programului Operaţional Ajutorarea Persoanelor Defavorizate

vin iul. 31 , 2020
Primăria Municipiului Călărași a început distribuirea pachetelor de igienă, în cadrul Programului Operaţional Ajutorarea Persoanelor Defavorizate (POAD) 2014-s2020, tranșa a II-a, în perioada 29 iulie-05 august 2020, la sediul Cantinei de ajutor social, din Prelungirea Dobrogei nr. 65A. Sunt așteptați 75 beneficiari ai Legii ajutorului minim garantat, 343 beneficiari de […]

Te mai poate interesa

error: Content is protected !!