ISU/ Intervenție la incendiu de autovehicul, în municipiul Călărași

masina incendiuUn echipaj de stingere din cadrul Detașamentului de pompieri Călărași a acţionat rapid pentru lichidarea incendiului timp de aproximativ 10 minute,  evitând posibilitatea propagării arderii la alte bunuri 

          În data de 01.06.2016, ora 11.26, pompierii militari din cadrul Detașamentului au fost solicitați să acţioneze pe raza municipiului, pe strada București, în cartierul Mircea Vodă, pentru stingerea unui incendiu izbucnit la o autovehicul de transport marfă (înmatriculat în județul Călărași), proprietate individuală, aparținând lui Aurel A.

La sosirea echipajului de stingere, incendiul se manifesta cu flacără și fum dens în interiorul compartimentului de transport marfă și în cabina autoutilitarei, aceasta fiind staționată.

Pompierii militari s-au deplasat la această intervenţie cu o autospecială de stingere cu apă şi spumă, de capacitate mărită, acţionând rapid pentru lichidarea incendiului, timp de aproximativ 10 minute.

Potrivit primelor cercetări efectuate de către pompierii militari la faţa locului, se pare că incendiul a fost posibil din cauza unor scântei mecanice produse de un dispozitiv electric, care au aprins elemente din capitonajul mașinii, ulterior fiind cuprinse de flăcări și alte componente.

În urma incendiului au ars: capitonaj, elemente din fibră, izolator burete pe o suprafață de circa doi metri lineari în compartimentul de transport marfă și circa 2 metri pătrați de capitonaj din cabina vehiculului, valoarea pagubelor fiind estimată în acest caz la suma de aproximativ 3.000 de lei.

Prin intervenția lor eficientă, pompieri militari au reușit să lichideze incendiul în limitele găsite, fiind astfel posibilă salvarea mai multor bunuri materiale în valoare de 200.000 de lei.

Please enter banners and links.

Actualitatea de Călăraşi

Next Post

Copiii de la Centrul de Plasament ,,Sfânta Maria” şi elevii de la Şcoala Gimnazială „Tudor Vladimirescu” şi-au dat mâna prieteniei

joi iun. 2 , 2016
Ziua  Internaţion ală a Copilului a fost marcată cu multă emoţie de prichindeii de la Centrul de Plasament în Regim de Urgenţă ,,Sfânta Maria” din cadrul D.G.A.S.P.C. Călăraşi , prin două evenimente deosebite. Încă de la primele ore ale dimineţii, în curtea centrului, cei aproximativ 21 de copii s-au reunit […]

Te mai poate interesa

error: Content is protected !!