ISU Barbu-Știrbei Călărași/O femeie și-a pierdut viața într-un incendiu

Print Friendly, PDF & Email

 

  În data de 09.10.2016, ora 07.23, două echipaje specializate de stingere din cadrul Detaşamentului de pompieri Olteniţa au fost solicitate să acţioneze pe raza localităţii Chirnogi, pentru lichidarea unui incendiu izbucnit la o locuinţă, proprietate individuală, aparţinând lui E. C.

La sosirea echipajelor de stingere, incendiul se manifesta foarte violent, cu flacără şi cu fum dens la nivelul acoperişului casei, pe o suprafaţă de aproximativ 50 de metri pătraţi, cât şi în interiorul locuinţei. existând pericol de extindere la alte bunuri materiale aflate în imediata apropiere.

Potrivit primelor cercetări efectuate de către pompierii militari la faţa locului, se pare că incendiul a izbucnit din cauza jarului căzut dintr-o sobă cu acumulare de căldură, jar care a aprins materialele textile, ulterior arderea extinzându-se cu rapiditate.

Două echipaje profesioniste de stingere din cadrul Detaşamentului de pompieri Olteniţa s-au deplasat la această intervenţie cu două autospeciale de stingere cu apă şi spumă, de capacitate mărită, acţionând pentru lichidarea incendiului timp de aproximativ o oră și 25 de minute.

Pe timpul operațiunilor de stingere, pompierii militari au găsit în dormitorul locuinței și trupul carbonizat al proprietarei, în vârstă de 76 de ani

În urma incendiului au ars: acoperişul casei construit pe o suprafață de aproximativ 50 de metri pătraţi, elemente de mobilier, materiale textile şi materiale plastice, mai multe uşi şi tocurile din lemn ale ferestrelor, valoarea pagubelor fiind estimată în acest caz la suma de aproximativ 40.000 lei.

Organele abilitate urmează să stabilească cu exactitate împrejurările în care femeia în vârstă de 76 de ani și-a pierdut viața.

Please enter banners and links.

Actualitatea de Călăraşi

Next Post

Elevii din Călărași, Jegălia și Roseți, „Între tragedie și toleranță”

lun oct. 10 , 2016
Print 🖨 PDF 📄 eBook 📱Pe data de 9 octombrie este Ziua Comemorării Holocaustului în România, zi dedicată victimelor evreieşti şi în special rolului României în acest episod tragic al istoriei. Cu această ocazie, în fiecare an au loc ceremonii, dar şi alte evenimente de comemorare a evreilor şi rromilor, […]