IPJ Călărași/ Bilanțul minivacanței de revelion

Polițiștii au intervenit la 143 de evenimente, din care 138 sesizate prin 112, fiind aplicate peste 120 de sancțiuni contravenționale. O singură concluzie: se  continuă  trendul de creștere a siguranței comunității, din ultimii ani, pe fondul descreșterii volumului criminalității. 

 În perioada 30 decembrie 2017 – 2 ianuarie 2018, structurile de poliție au intervenit la 143 de evenimente, dintre care 138 sesizate prin SNUAU 112.

Au fost sesizate 26 de infracțiuni, dintre care 8 au fost constatate în flagrant delict.

Se continuă astfel trendul de creștere a siguranței comunității din ultimii ani, volumul criminalității fiind în descreștere.

Pentru neregulile constatate, au fost aplicate 121 de sancțiuni contravenționale, a căror valoare totală depășește 52.000 de lei.

Siguranța rutieră și salvarea de vieți sunt, de asemenea, priorități ale Poliției Române, context în care polițiștii rutieri acționează permanent pentru prevenirea accidentelor de circulație, principalul scop fiind diminuarea riscului rutier.

Astfel, pentru abaterile rutiere constatate, au fost aplicate 94 de sancțiuni contravenționale la O.U.G. nr. 195/2002, privind circulația pe drumurile publice, dintre care 37 pentru viteză.

De asemenea, au fost reținute 6 permise de conducere și a fost retras 1 certificat de înmatriculare.

Mulțumim cetățenilor care au înțeles să respecte legea și să se bucure în liniște de această minivacanță.

 

Please enter banners and links.

Actualitatea de Călăraşi

Next Post

Boboteaza, sărbătoarea păstrată în tradiţia comunităţii călărăşene,a adunat mii de călărăşeni pe malurile Borcei

sâm ian. 6 , 2018
Aşa, cum bine se cunoaşte,  pe 6 ianuarie, toţi creştin-ortodocşii prăznuiesc sărbătoarea Botezului Domnului . Boboteaza,aşa cum mai este numită, este dedicată purificării mediului înconjurător, în special a apelor, de forţele malefice. Ca în fiecare an, întreaga comunitate călărăşeană a marcat, aşa cum se cuvine, această sfântă sărbătoare,  pe o […]

Te mai poate interesa

error: Content is protected !!