Intervenție SMURD la un accident rutier, cu două victime, în municipiul Călărași

 Un echipaj de prim ajutor SMURD, din cadrul Detașamentului de pompieri Călărași, a intervenit rapid pentru acordarea primului ajutor, în cazul a două  persoane, care au suferit traumatisme în urma unui accident rutier, după ce autovehiculul în care se aflau s-a răsturnat.

În data de 07.09.2016, ora 01.35, un echipaj de prim ajutor SMURD, din cadrul Detașamentului de pompieri Călărași, a fost solicitat prin intermediul 112 – număr unic pentru apeluri de urgenţă, să intervină pe raza municipiului, pe strada Locomotivei, la un accident rutier soldat cu două victime, după ce autoturismul (înmatriculat în Bulgaria), în care se aflau aceștia, s-a răsturnat pe carosabil.

La sosirea echipajului de intervenţie la locul accidentului, au fost identificate două victime, ambele de sex masculin, iar starea acestora era următoarea: conducătorul auto, în vârstă de 35 de ani, prezenta traumatism cranio-cerebral nivel zero cu risc și pasagerul (din dreapta, față), în vârstă de 42 de ani, conștient,  prezenta traumatism și plagă de aproximativ 4 centimetri la nivelul membrului superior stâng, dar și multiple excoriații la membrele inferioare.

Conducătorul auto a primit îngrijiri din partea echipajului SMURD, care i-a aplicat guler cervical, i-a  administrat oxigen și l-a transportat la Unitatea de Primiri Urgențe a Spitalul Județean Călărași.

Pasagerul a primit îngrijiri din partea paramedicilor SMURD, care i-au efectuat hemostază și i-au aplicat pansament compresiv, după care acesta a refuzat să fie transportat la UPU Călărași.

Please enter banners and links.

Actualitatea de Călăraşi

Next Post

„Poate să revină în PNL Călărași, dar nu pe listă!”, spune Filipescu, despre un parlamentar

mie sept. 7 , 2016
De marți, 6 septembrie, deputatul Aurel Niculae, fost președinte al UNPR Călărași,  care și-a câștigat mandatul de deputat, în urmă cu 4 ani, ca membru PNL, a revenit în partidul care l-a propulsat în Parlament, prin afilierea la Grupul Național Liberal, din Camera Deputaților. Deputatul Niculae a declarat, pentru Actualitatea […]

Te mai poate interesa

error: Content is protected !!