Iniţiativa deputatului Daniel Florea a devenit realitate: Spitalul Judeţean de Urgenţă are medic diabetolog

Daniel FloreaEste de notorietate, faptul că, la Călăraşi, nu a existat un medic diabetolog, în condiţiile în care, la nivelul judeţului nostru, sunt peste 600 de bolnavi insulino-dependenţi şi peste 8000 de bolnavi de diabet. În primăvara acestui an, deputatul călărăşean Daniel Florea a demarat demersurile necesare pentru atragerea unui medic specialist la Călăraşi. În urma unor discuţii purtate la acea vreme, cu prof.univ. Doina  Catrinoiu, din Constanţa, a  reuşit să obţină din partea acesteia promisiunea de trimite, la Călăraşi, una din cele mai bune studente ale sale, ce este, în prezent, medic diabetolog. Iniţiativa deputatului Florea a devenit realitate. Începând cu această lună, în Spitalul Judeţean şi în Ambulatoriu va acorda consultaţii de specialitate medicul diabetolog Georgiana Enache, fapt confirmat de managerul spitalului dr. Mihai Nistor.

Însă demersurile deputatului Daniel Florea, în ceea ce priveşte îmbunătăţirea sistemului medical din judeţul Călăraşi, nu se opresc aici. Pe o reţea de socializare,  parlamentarul călărăşean a mai afirmat că, în aceste zile, Serviciul de Ambulanţă  din Călăraşi a primit confirmarea că în primul trimestru al anului viitor va primi trei ambulanţe noi. Acest lucru s-a datorat demersurilor iniţiate de către deputatul Florea. ,,Sper ca, în curând, să rezolvăm şi problema construirii unui lift la Spitalul Lehliu, problema Unităţii de Primiri Urgenţe de la Olteniţa, problema unui medic neonatolog la Călăraşi şi o parte din problema lipsei acute de aparatura medicală”, a mai precizat deputatul Daniel Florea.

Please enter banners and links.

Next Post

Profesorul Victor Mureşan Cutuş a lansat o nouă carte

vin nov. 8 , 2013
Cunoscutul profesor de limba şi literatura română, Victor Mureşan Cutuş şi-a lansat cea de-a 15-a carte a sa, în mijlocul elevilor şi cadrelor didactice de la Colegiul Economic din Călăraşi. Primul volum al cărţii  este intitulat ,,12 Mari Scriitori”, iar cel de-al doilea volum poartă titlul: ,,Scriitori mari şi mijlocii”, […]

Te mai poate interesa

error: Content is protected !!