Informare Grup Operativ de Lucru pentru Supravegherea și Combaterea Posibilelor Infecții cu Coronavirus

Print Friendly, PDF & Email

GRUP OPERATIV DE LUCRU PENTRU SUPRAVEGHEREA ȘI COMBATEREA POSIBILELOR INFECȚII CU CORONAVIRUS

Se recomandă, la propunerea DSP Călărași, având în vedere contextul epidemiologic actual, EVITAREA organizării tuturor evenimentelor publice (culturale, sportive, altele) care presupun participarea unui număr mare de persoane și a altor spații aglomerate!

Persoanele care au venit din zone cu focare (China continentală, Italia din regiunile Lombardia, Veneto, Piemonte) VOR ANUNȚA imediat medicul de familie sau DSP Călărași la numărul de telefon 0242.311.462 (la orice oră).

Intensificarea informării populației, în special din cartierele mărginașe, cu privire la regulile de igienă!

Pentru TV si radio, rugămintea GRUPULUI OPERATIV DE LUCRU PENTRU SUPRAVEGHEREA ȘI COMBATEREA POSIBILELOR INFECȚII CU CORONAVIRUS este de a promova cat mai des, în limita spațiului editorial disponibil, mesaje cu privire la regulile de igiena care se impun in actualul context epidemiologic in care ne aflam.

Please enter banners and links.

Actualitatea de Călăraşi

Next Post

Direcția de Sănătate Publică din Călărași/ 82 de persoane monitorizate la domiciliu

lun mart. 2 , 2020
Print 🖨 PDF 📄 eBook 📱În data de 29.02.2020, dimineața, am primit informații prin intermediul Serviciului Județean de Ambulanță al județului Călărași, în legătură cu un pacient, adult, prezentând febră în seara anterioară apelării. Pacientul a venit în România la data de 23.02.2020, moment la care localitatea și regiunea din […]