În Călăraşi, marcajele rutiere trasate, recent, au devenit aproape invizibile

Print Friendly, PDF & Email

marcaje rutiere 149.000 de lei, aceasta este suma pe care primăria a alocat-o pentru trasarea marcajelor rutiere pe stăzile din municipiul Călăraşi. Nimic de comentat, în această privinţă, însă calitatea lucrărilor, dar şi a vopselii folosite, ridică multe semne de întrebare. Firma care asigură aceste lucrări, S.C. Consirom SRL din Slobozia, probabil, că este obişnuită să desfăşoare o asemenea activitate, făcând rabat de la calitate. Cu alte cuvinte, bani cât mai mulţi şi lucrări cât mai proaste. Oricine poate constata că marcajele efectuate pe străzile din municipiu, acele linii trasate sunt doar dâre de vopsea albă. Mai mult, pe trecerile de pietoni nu s-au mai respectat lungimea liniilor, urmele  fostelor ,,zebre”  dând o imagine urâtă acelor locuri.

Chiar dacă, cei din executivul primăriei au dat asigurări că vopseaua folosită este de cea mai bună calitate,  de fapt,  marcajele realizate,  până în prezent, dovedesc  exact contrariul.  La doar o săptămână, după efectuarea lucrărilor, linia continuă  de pe şosele aproape că nici nu se mai vede, stratul de vopsea fiind foarte subţire. În  mod sigur, la prima zăpadă, marcajele trasate pe străzi nici nu  se vor mai vedea. Reprezentanţii firmei spun că lucrările respective vor fi finalizate în luna decembrie. Adică, pe timp de ninsoare sau ploaie, muncitorii vor  executa ,,spoirea” străzilor, cu drag şi spor. Dacă ar fi să facem haz de necaz, probabil că cei din administraţia firmei Consirom consideră că zăpada sau ploile ce vor veni  odată cu luna decembrie, ar pune  mai mult fosfor pe vopseaua de pe străzi. Cu toate acestea, constatăm, cu regret, cum banii noştri, ai contribuabililor, se risipesc pe lucrări de slabă calitate.

Please enter banners and links.

Monica Ghiorghe

Next Post

Sunteţi invitaţi la Festivalul Naţional de Folk "Chitara Dunării"

joi nov. 14 , 2013
Print 🖨 PDF 📄 eBook 📱Centrul Cultural Judeţean Călăraşi, vă invită în perioada 29 Noiembrie – 01 Decembrie 2013, la cea de-a VI-a ediție a unuia dintre cele mai bine cotate și mai așteptate festivaluri organizate în Călărași. Festivalul- Concurs Național de Muzică Folk ,,Chitara Dunării”, se va desfăşura în […]