În acest weekend, Consiliul Județean Călărași vă invită la ,,Zilele Județului Călărași”

Print Friendly, PDF & Email

Consiliul Județean Călărași prin Centrul Județean de Cultură și Creație Călărași organizează în perioada 29 noiembrie – 1 decembrie 2019 ”ZILELE JUDEȚULUI CĂLĂRĂȘI”. Partener – Palatul Copiilor Călărași.
Festivitatea de deschidere a evenimentului va avea loc vineri, 29 noiembrie a.c., începând cu ora 12:00, în Sala ”Barbu Știrbei” a CJCC Călărași.
În următoarele două zile, manifestările dedicate județului vor continua pe scena amplasată pe platoul din fața Sălii ”Barbu Știrbei” a Centrului Județean de Cultură și Creație Călărași cu spectacolele folclorice pregătite atât de Ansamblul ”BĂRĂGANUL” cât și de ansamblurile folclorice din comune, de recitalul cunoscutului interpret de muzică populară, CONSTANTIN MĂGUREANU, dar și de concertele susținute de KRYPTON UNPLUGGED și cel al trupei IRIS.
De asemenea, în ultima zi a evenimentului cultural, pe scenă vor urca într-un regital de excepție MARIA BUZĂ și TARAFUL, actorul și interpretul IONUȚ DULGHERIU și vor susține programe artistice tinerii din cadrul Grupului ”FLORES CAMPI”, dar și cei ai PALATULUI COPIILOR din Călărași.

PROGRAM:

29 NOIEMBRIE – SALA BARBU STIRBEI

ORA 12.00
DESCHIDEREA EVENIMENTULUI – PRESEDINTELE CONSILIULUI JUDETEAN
PROGRAM ARTISTIC TRADITIONALANSAMBLUL BARAGANUL
PROGRAM ARTISTIC PALATUL COPIILOR
RECITAL – CONSTANTIN MAGUREANU

30 NOIEMBRIE – PLATOUL DIN FATA CONSILIULUI JUDETEAN CALARASI

ORA 11.00 – ANSAMBLURI FOLCLORICE JUDET
ORA 17.00 – CONCERT KRYPTON UNPLUGGED
17.45-CONCERT ANDREI BANUTA
ORA 18.15 – CONCERT IRIS

01 DECEMBRIE– PLATOUL DIN FATA CONSILIULUI JUDETEAN CALARASI

ORA 12.00 – RECITAL FLORES CAMPI
ORA 12.30 – RECITAL PALATUL COPIILOR – BRUNA BOMBARDELI, DARIA GHITA
ORA 13.00- RECITAL IONUT DULGHERIU
13.30 – CONCERT MARIA BUZA SI TARAFUL

Please enter banners and links.

Actualitatea de Călăraşi

Next Post

Semnarea celui mai mare contract, din fonduri europene, al Primăriei Municipiului Călărași

joi nov. 28 , 2019
Ministerul Lucrărilor Publice, Dezvoltării și Administrației a anunțat Primăria Municipiului Călărași că luni, 2 decembrie 2019, se va parafa contractul de finanțare pentru proiectul de infrastructură “Reducerea emisiilor de carbon în municipiul Călărași prin modernizarea infrastructurii căilor de rulare a transportului public local”- POR 2014-2020, Axa 4, Prioritate 4.1. Mobilitate […]