ICEADR București a venit la o întâlnire cu producătorii agricoli și cu tinerii fermieri călărășeni

ICEADRInstitutul de Cercetare pentru Economia Agriculturii și Dezvoltare Rurală, instituție subordonată Academiei de Științe Agricole și Silvice, a participat vineri, 15 mai 2015, la Călărași – Filiala de învățământ superior a USAMV București, la o întâlnire cu producătorii agricoli și cu tinerii fermieri.

ICEADR.png2Întâlnirea a avut ca scop popularizarea PNDR 2014-2020 și a SubMăsurilor lansate pe data de 25 martie 2015, sM 4.1 „Investiții în exploatațiile agricole” și sM 6.1 „Sprijin pentru instalarea tinerilor fermieri”.

Ferma vaciUn alt subiect pe agenda de lucru a întâlnirii de la Călărași l-a constituit prezentarea de proiecte tip: 2 proiecte pentru sM 4.1 “Achiziție de utilaje agricole în ferma vegetală” și “Înfiinţarea unei ferme de legume în spaţii protejate” și 2 proiecte tip pentru sM 6.1 «Ferma de vaci de lapte – capacitate 30 capete” și “Ferma de taurine la îngrășat – capacitate 65 capete”.   

Mai multe date gasiti pe site-ul www.iceadr.ro

Please enter banners and links.

Next Post

În atenția celor interesați de cursuri gratuite de formare profesională și de un loc de muncă

joi mai 28 , 2015
Cursuri de calificare, cu oportunitate de angajare! Societate comercială angajează persoane cu aptitudini tehnice, în vederea programării și exploatării unor mașini cu comandă numerică. Societatea mai angajează și mecanici, cu sau fără experiență. Relații la telefon: 0766.321.824 Please enter banners and links.

Te mai poate interesa

error: Content is protected !!