I.S.J. Călărași/ Rezultatele înregistrate în prima sesiune a examenului de Bacalaureat 2021

Print Friendly, PDF & Email

Ministerul Educației a publicat, în data de 9 iulie, pe site-ul dedicat, rezultatele obținute, după soluționarea contestațiilor, de absolvenții studiilor liceale care au susținut probele examenului național de Bacalaureat în sesiunea iunie-iulie 2021.
Rezultatele au fost afișate și în centrele de examen, prin anonimizarea numelui și a prenumelui candidaților, în concordanță cu prevederile art. 5 și ale art. 6 din Regulamentul UE 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date de abrogare a Directivei 95/46/CE (Regulamentul general privind protecția datelor – RGPD/GDPR).

În județul Călărași, rata cumulată de promovare (după contestații) este de 62,32%. Pentru promoția curentă, rata de promovare este de 69,5%, iar pentru promoțiile anterioare – 27,47% .
Au promovat 850 de candidați, dintr-un total de 1364 candidați prezenți. Dintre aceștia, 1131 de candidați provin din promoția curentă, iar 233 candidați din promoțiile anterioare.
Doi candidați au obținut media 10.

Pentru a fi declarat promovat, un absolvent de liceu trebuie să îndeplinească următoarele condiții, cumulativ:
● recunoașterea/echivalarea/susținerea tuturor probelor de evaluare a competențelor lingvistice și digitale;
● susținerea tuturor probelor scrise și obținerea notei 5 (cel puțin) la fiecare dintre acestea;
● obținerea mediei 6 (cel puțin) la probele scrise.

Biroul de informare al Inspectoratului Şcolar Judeţean Călărași

Please enter banners and links.

Actualitatea de Călăraşi

Next Post

Liberalii călărășeni și-au ales conducerea, pentru următorii 4 ani

vin iul. 16 , 2021
Joi, 15 iulie 2021, începând cu ora 17.00, liberalii călărășeni s-au reunit în Comitetul de Coordonare Județean al PNL Călărași pentru alegerea unei noi conduceri. Au fost prezenți 342 de delegați din tot județul, din 351 convocați. Senatorul Ciprian Pandea a fost ales președinte al Organizației Județene PNL Călărași, cu […]