I.S.J. Călărași: ,,Deocamdată, nu se impune suspendarea cursurilor, în județul Călărași”

Print Friendly, PDF & Email

Județul Călărași se va afla sub cod portocaliu, în perioada 26 februarie, ora 10.00 – 27 februarie, ora 14.00, fiind anunțate intensificări susținute ale vântului, temporar ninsori puternic viscolite și vizibilitate scăzută.

 Ținând cont de fenomenele meteorologice anunțate, am dorit să aflăm dacă s-a decis închiderea școlilor și în jud. Călărași, așa cum au anunțat, deja, câteva județe. 

Inspectorul general școlar al ISJ Călărași, Elena Mihăilescu, ne-a transmis următorul comunicat:

,,În ședința Comitetului Județean pentru Situații de Urgență, s-a decis că, deocamdată, nu se impune suspendarea cursurilor, în județul Călărași. În funcție de evoluția fenomenelor meteorologice, se va reanaliza situația. De asemenea, dacă este cazul, unitățile de învățământ pot decide suspendarea cursurilor, după notificarea Inspectoratului Școlar Județean.”

Please enter banners and links.

Actualitatea de Călăraşi

Next Post

Primăria Călărași/ Măsuri specifice pentru limitarea efectelor negative ale situației de urgență, produsă de fenomenele meteorologice

lun feb. 26 , 2018
Luni, 26 februarie, la ora 10.00, primarul municipiului Călărași a convocat, în calitatea sa de președinte, Comitetul Local pentru Situații de Urgență, ședință ce a avut pe ordinea de zi discuții cu privire la asigurarea măsurilor specifice pentru limitarea efectelor negative ale situației de urgență produsă de fenomenele meteorologice – […]