Filipescu:,, Prestaţia lui George Iacob, ca prefect, mi se pare slabă”

filipescuRevenit cu forţe proaspete din vacanţa de sărbători, liderul liberal, Răducu Filipescu,a dat tonul, la început de an, analizelor politice privind activitatea   persoanelor din funcţiile cheie din Călăraşi. În prima conferinţă de presă a prins în malaxorul său de critici,  pe prefectul  judeţului, George Iacob.  În opinia sa, actualul prefect este  ,,o figură ştearsă”din administraţia călărăşeană ce nu a făcut nimic notabil  prin activitatea sa,  în schimb , a politizat funcţia pe care o deţine.

,,Prestaţia lui George Iacob, ca prefect, mie mi se pare slabă. În primul rând,  îl mănâncă şerpii de picioare, la el în curte.Şi ăsta mi separe cel mai grav lucru, să nu fii gospodar şi să nu-ţi tai iarba în propria curte. Nu mi se pare că Iacob s-a ridicat la nivelul lui Jenel (n.red.,fostul prefect, Jenel Şerban). Eu zic că Jenel a fost un prefect  mult mai bun care a adus bani şi şi-a făcut  bine treaba  acolo. S-a chinuit să aducă bani pentru clădirea prefecturii şi a lăsat, totuşi, ceva în urma sa. În al doilea rând, Iacob nu a acţionat deloc să ducă acest proiect până la capăt (n. red. -reablilitarea clădirii Prefecturii). S-a aşezat în jumatatea aia de clădire modernizată de Jenel şi, în cealaltă jumătate, a pus scânduri în geam. Ce  fel de prefect este el?  Mai mult, el s-a implicat foarte vârtos în politică, călătorind pe la toţii primarii şi purtând discuţii cu ei,  să vină în PSD. Deci, din punct de vedere administrativ, este slab iar din punct de vedere politic este total implicat. În altă ordine de idei, din punct de vedere al legalităţii, mi se pare  un abuz şi faţă de poziţia pe care a avut-o faţă de Ştefan Ion. E ca şi când  Iacob este membru PSD şi joacă cu PSD-ul .Păi… încalcă nişte principii, nişte reguli,un regulament de funcţionare , nişte principii ale partidului. Printr-o simplă hârtie, loveşti şi …buff….îl dai afară pe Ştefan Ion .  Şi… de ce, că ai primit comandă politică?! George Iacob a avut un comportament corect până la alegerile prezidenţiale. Până atunci, a fost echidistant şi şi-a văzut de treaba lui. Cum l-a văzut pe Ponta, preşedintele României , cum s-a ridicat muşchiul pe el. Şi a greşit! S-a implicat în politică, masiv. El trebuia să stea detaşat , liniştit. Cum a început campania electorală pentru prezidenţiale, cum s-a înfierbântat.”,  a spus liberalul Răducu Filipescu.

Please enter banners and links.

Actualitatea de Călăraşi

Next Post

Călărași/ Programul la ghișeele Serviciului Taxe și Impozite Locale s-a prelungit

joi ian. 14 , 2016
Primăria Municipiului Călărași anunță toți contribuabilii că s-a luat decizia prelungirii programului de la ghișeele Serviciului Taxe și Impozite Locale, în urma afluxului mare de cetățeni care au venit, la început de an, să-și achite contribuțiile la bugetul local. Astfel, începând de marți, 12 ianuarie, ghișeele sunt deschise după următorul […]

Te mai poate interesa

error: Content is protected !!