Evenimente rutiere produse pe fondul neadaptării vitezei la condiţiile de trafic

  • În seara de 07 ianuarie 2016, P. Nicuşor, de 20 ani, din Călăraşi, a condus un autoturism pe DN 3 D dinspre Călăraşi către Cuza Vodă şi, pe fondul neadaptării vitezei la condiţiile de carosabil acoperit cu zăpadă, a pierdut controlul autovehiculului, care a părăsit partea carosabilă şi s-a lovit de un copac.

În urma impactului a rezultat vătămarea corporală uşoară a unui pasager de pe bancheta din spate a maşinii.

Poliţiştii l-au testat pe conducătorul auto cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ.

În cauză au fost demarate cercetări pentru stabilirea tuturor cauzelor producerii accidentului.

 *   În seara de 07 ianuarie 2016, G. Florin, de 22 ani, din comuna Cernica, judeţul Ilfov, a condus un autoturism pe DJ 301, pe raza localităţii Plătăreşti, şi a pătruns pe sensul opus de mers, unde a intrat în coliziune frontală cu alt autovehicul, condus de S. George, de 28 ani, din comuna Vasilaţi, judeţul Călăraşi.

În urma accidentului a rezultat rănirea a patru persoane, pasageri în cele două autovehicule.

Poliţiştii i-au testat pe cei doi conducători auto cu aparatul etilotest, rezultatele fiind negative şi au demarat cercetările sub aspectul infracţiunii de vătămare corporală din culpă.

Pentru siguranţa participanţilor la trafic, poliţiştii recomandă conducătorilor auto să adapteze în permanenţă viteza la condiţiile carosabilului şi orice manevră să fie efectuată doar după o temeinică asigurare.

Autovehiculele trebuie să fie echipate cu anvelope de iarnă atunci când se circulă pe drumuri acoperite cu zăpadă, gheaţă sau polei.

 În nicio situaţie nu conduceţi după ce aţi consumat băuturi alcoolice!

Please enter banners and links.

Actualitatea de Călăraşi

Next Post

Primăria Călărași trage, din nou, semnalul de alarmă:,,EcoAqua dă dovadă de lipsă de implicare în executarea unor lucrări în carosabil"

lun ian. 11 , 2016
Printr-un comunicat de presă, primăria Călăraşi semnalează faptul  că societatea EcoAqua nu a demarat lucrările reparaţii în carosabil  necesare în urma  unor intervenţii la avarii. ,,Primăria Municipiului Călărași a constatat, în ultima perioadă, o lipsă de implicare din partea operatorului de apă și canalizare EcoAqua, în ceea ce privește executarea […]

Te mai poate interesa

error: Content is protected !!