EURES România recrutează 800 de lucrători, în domeniul agricol

Agenția Națională pentru Ocuparea Forței de Muncă, prin EURES România, anunță organizarea de selecții pentru recrutarea unui număr de 800 de lucrători în domeniul agricol, în Spania (cules de căpșuni). Recrutările vor avea loc în perioada 13-16 decembrie, în orașele Vaslui, Slobozia și Râmnicu – Vâlcea și se vor desfășura ca urmare a solicitării transmise de către compania SUREXPORT Compania Agraria SL. Acțiunea se organizează conform Planului de Activitate Eures România pentru anul 2016, unde  sunt prevăzute activități de organizare de burse ale locurilor de muncă, la solicitarea partenerilor EURES şi a angajatorilor europeni.

Selecţia pentru recrutarea celor 800 de lucrători în domeniul agricol se va organiza:

  • la Vaslui-judetul Vaslui, în data de 13.12.2016, începând cu ora 09.00, în incinta Liceului Teoretic Emil Racoviță din Vaslui, strada Hușului, nr. 48, de către Agenţia Judeţeană pentru Ocuparea Forţei de Muncă Vaslui,
  • la Slobozia – Judetul Ialomiţa în data de 14.12.2016, începând cu ora 09.00, la Centrul Cultural UNESCO „Ionel Perlea”, B-dul. Matei Basarab, nr. 26, Slobozia, de către Agenţia Judeţeană pentru Ocuparea Forţei de Muncă Ialomiţa,
  • la Râmnicu – Vâlcea în zilele de 15-16.12.2016, începând cu ora 12.00, respectiv ora 09.00, în incinta CRFPA Rm.Vâlcea din strada Calea lui Traian, nr.98, de către Agenţia Judeţeană pentru Ocuparea Forţei de Muncă Vâlcea.

Durata contractelor de muncă este de aproximativ 3 luni, data estimată de începere a contractelor este 15.02.2017, iar salariul oferit este de 40,15 euro brut /zi conform Convenţiei colective aplicabile.

Timpul de lucru este de 6,5 ore pe zi /39 de ore pe săptămână împărţite în 6 zile, ziua 7 este zi de odihnă care poate să nu coincidă cu duminica. Programul de lucru începe la primele ore ale dimineţii. În decursul celor 6,5 ore de lucru pe zi este prevăzută o pauză de o jumătate de oră.

Precizăm că orice alte evenimente de selecţie, pentru domeniul agricol din Spania, la date şi/sau în locaţii diferite faţă de cele comunicate mai sus, nu sunt organizate de Agenția Națională pentru Ocuparea Forței de Muncă.

                   Compartimentul  Comunicare, Secretariatul Consiliului Consultativ și EURES

Please enter banners and links.

Actualitatea de Călăraşi

Next Post

Actele de identitate pot fi schimbate și în ziua alegerilor

mie dec. 7 , 2016
Primăria Municipiului Călărași anunță faptul că, în scopul asigurării cadrului necesar desfășurării în condiții optime a procesului electoral, reprezentat de alegerile pentru Senat și Camera Deputaților din data de 11.12.2016 și având în vedere soluționarea în mod operativ a solicitărilor ,privind eliberarea documentelor de identitate persoanelor cu drept de vot, […]

Te mai poate interesa

error: Content is protected !!