Elevele din Călărași cu 10 la bac, premiate de Guvern

Print Friendly, PDF & Email

prima pagina absolventeÎn şedinţa de Guvern, ce a avut loc, miercuri 17 iulie a.c., a fost adoptat un act normativ, în baza căruia, urmează  să fie premiaţi toţi absolvenţii de clasa a XII-a, care au obţinut media 10 la examenul de Bacalaureat 2013.  Fiecare, dintre cei care au au obţinut media maximă la sesiunea specială şi sesiunea iunie-iulie 2013, vor  primi  câte un premiu, în valoare de 3000 de lei.

Sumele necesare sunt asigurate din bugetul  Ministerului Educaţiei iar lista şi modalitatea de acordare a acestora se aprobă prin ordin al ministrului educaţiei naţionale.

Printre cei 126 de absolvenţi din ţară, care urmează să fie premiaţi, se numără şi elevele Ciobanu Brînduşa şi Ioniţă Oana Cristina, de la Colegiul Naţional ,,Barbu Ştirbei” din Călăraşi, singurele din judeţ care au obţinut media 10 la examenul de bacalaureat.

De asemenea, vor fi recompensaţi şi absolvenţii care vor obţine aceeaşi performanţă, în sesiunea august-septembrie 2013.

Please enter banners and links.

Monica Ghiorghe

Next Post

Dragnea a propus județele care să facă parte din Regiunea Muntenia

vin iul. 19 , 2013
Print 🖨 PDF 📄 eBook 📱Joi, 18 iulie, a avut loc, la Ploieşti,  o dezbatere publică ce a vizat definitivarea propunerilor pentru procesul de regionalizare-descentralizare. În cadrul  evenimentului, ce a fost organizat de Ministerul Dezvoltării Regionale şi Administraţiei Publice(MDRAP), au fost puse în discuţie rezultatele unor studii realizate de Comitetul Consultativ […]