E oficial! S-a tăiat panglica la noul sediu al Primăriei Călărași

inaugurare primarie sVineri, 19 aprilie a.c. , într-un cadru festiv, a fost inaugurat noul sediul al primăriei Călărași, situat în apropierea sediului central al B.C.R.

În fața celor aproximativ 100 de invitați, edilul Daniel Drăgulin,împreună cu P.S Vicențiu Episcopul Sloboziei și Călărașilor și președintele Consiliului Județan Rădiucu Filipescu au tăiat panglica actualului  sediu și au dezvelit o placă  de marmură ce atestă acest eveniment. Apoi, în sala de la parterul primăriei,  P.S. Vicențiu, alături de un sobor de preoți, au oficiat o slujba de sfințire a construcției.

În fața  celor prezenți, edilul Daniel Drăgulin a ținut să aducă în atenție importanța construcției primăriei Călăraș:.,,Noi toți, ne-am pus amprenta asupra realizării acestei clădiri. Meritul nu este numai al meu, ci și al fostului edil, Nicolae Dragu, iar noua construcție aparține, de fapt, tuturor călărășenilor” , a spus primarul Drăgulin .

La acest eveniment festiv, au participat reprezentanții instituțiilor publice, în frunte cu prefectul George Iacob, parlamentari, consilieri județeni și locali,  precum și angajații primăriei. Marele absent a fost Nicolae Dragu,fostul edil al municipiului Călărași, invitat să participe la inaugurare.

Please enter banners and links.

Actualitatea de Călăraşi

Next Post

4 milioane de euro pentru modernizarea sistemului de iluminat public din Călăraşi

vin apr. 19 , 2013
Patru milioane de euro va trebui să investească primăria Călărași, în următorii 10 ani de zile, pentru modernizarea  și întreținerea rețelei de iluminat public.  Firma care va asigura lucrările de modernizare și întreținere este  S.C. Flash Lighiting Services SRL. Viceprimarul Virgil Dumbravă a spus că, execuția lucrărilor a fost demarată […]

Te mai poate interesa

error: Content is protected !!