Dunărea a învins „Barcelona„ într-un joc amical. Dincă Jr. a dat 3 goluri

Print Friendly, PDF & Email

mareCălărășenii lui Mihalcea au trecut cu scorul de 6 – 1 într-o partidă amicală jucată în compania echipei cu cele mai multe trofee județene, Venus Independența, numită de fanii săi și „Barcelona județului„.

Liderul Seriei I a Ligii 2, Dunărea Călărași continuă seria meciurilor amicale. Pe terenul sintetic din incinta Complexului Prefab Arena, Dunărea a învins cu 6-1 de Venus Independenţa, echipă de liga a 4-a județeană pregătită de Ilie Zeciu. Fotbaliștii lui Adrian Mihalcea au înscris câte trei goluri pe repriză, arătând că au poftă de gol, asta cu toate că golgheterul Valentin Alexandru a fost din nou menajat din cauza unei accidentări pe care o acuză, iar tânărul Alexandru Stoica este plecat cu naţionala Under 19 într-un turneu în Israel.

În prima repriză a amicalului cu Venus, Dunărea a punctat de trei ori prin Alexandru Dincă, în minutele 13, 17 şi 27, băiatul lui Dorinel Dincă, șeful AJF Călărași. Călărășenii au luat și ei un gol încasat de la fostul jucător de Liga 1 Borbely, care a fructificat o lovitură de pedeapsă acordată pentru un henţ în careu al lui Vădrariu.

În partea a doua a jocului, liderul Seriei I a mai înscris trei goluri în ultimele zece minute, prin Petre (80), Alami (83) şi Tudor (86), stabilind astfel scorul final şi cea mai clară victorie din amicale. Ultimele două reuşite au venit cu toate că Dunărea evolua din minutul 81 în inferioritate numerică, după accidentarea lui Matei.

Dunărea (repriza I): C. Lungu – Săveanu, Botea, Bumbac, Vădrariu – Vînă, Sg. Popescu (cpt.), Dal. Dincă, Kanda, V. Andrei – M. Ştefan

Dunărea (repriza a II-a): G. Popa – Ţenea, Bg. Panait, M. Popescu, Mureşan – Preoteasa, S. Matei – V. Petre, Alami, Vădrariu (I. Tudor 62) – Al. Dincă (B. Tudor 68).

Un nou transfer pentru echipa lui Mihalcea

După Ionuț Vînă, Dunărea Călărași a reușit al doilea transfer al iernii, scrie site-ul oficial al clubului. La Călărași, va juca până în vară, cu drept de opțiune încă un an, Marian Chițu. În vârstă de 29 de ani (împliniți pe 19 august 2015), Chițu evoluează pe flancul stâng atât ca fundaș cât și ca mijlocaș. Ultima oară a activat la Metalul Reșița. „Am rezolvat și cel de-al doilea transfer. E vorba de Marian Chițu care va juca pentru echipa noastră până la vară, cu posibilitatea prelungirii contractului pe încă un an. Sper să se acomodeze rapid la Călărași. Îi doresc mult succes„, a declarat președintele Dunării, Constantin Ștefan.

Chițu a început la Poli Timișoara în 2006. A mai evoluat la CS Buftea (2008), Gloria Buzău (2009), Concordia Chiajna (2010- 2012), Gloria Bistrița (2013-2014), Săgeata Năvodari (2014-2015), Academica Clinceni (2015) și Metalul Reșița (2015). A bifat 38 de meciuri în liga I marcând și un gol.

 

Catalin Nitu Redactor sportiv Editia.ro

Please enter banners and links.

Next Post

Târgul de mărţişoare la Muzeul Dunării de Jos

joi feb. 18 , 2016
Muzeul Dunării de Jos Călărași  organizează şi în acest an Târgul de mărţişoare. Deschiderea evenimentului va avea loc,  miercuri, 24 februarie 2016, ora 12.00 la Secţia de Etnografie şi Artă populară (bloc Arcadia) La târg vor fi expuse spre vânzare mărțișoare, broşe, pandante, brăţări, flori şi decoraţiuni, precum şi alte […]