Duminică, 1 iulie, maestrul Ivan Patzaichin a sărbătorit Ziua Dunării, la Călărași

Print Friendly, PDF & Email

Și în acest an, Primăria Municipiului Călărași a organizat Ziua Dunării, alături de Asociația Mila 23, a maestrului Ivan Patzaichin.

Maestrul Ivan Patzaichin a fost prezent la Călărași, alături de cele 3 canotci binecunoscute, Sf. Gheorghe, Sulina și Chilia, pentru al șaselea an consecutiv.

Duminică, 1 iulie, călărășenii au fost prezenți în Parcul Central, la o serie de activități dedicate sărbătoririi Zilei Dunării, sub sloganul #ProtejeazaApa.

Activitățile au început la ora 07.00, cu tradiționalul concurs de pescuit, organizat în colaborare cu AJVPS Călărași și au continuat cu binecunoscutul concurs de canotcă 10+1 Descoperă Rowmania, pe apele brațului Borcea.

 Maestrul Ivan Patzaichin a declarat, pentru Actualitatea de Călărași:

  ,,În acest an, totul este mai bine, mai frumos, iar participanții sunt în număr mult mai mare, pentru că avem 18 echipe înscrise în concurs. Anul trecut am avut 9 echipe înscrise, acum doi ani au fost 11 echipe (cele mai multe, de când organizăm concursul la Călărași), dar anul acesta am înregistrat un  record.

  Sunt multe echipe bune care participă, iar cine va ieși câștigător se va califica la concursul ce va avea loc în data de 2 septembrie, la Tulcea, iar echipa câștigătoare de acolo, va merge la competiția internațională ce va avea loc la Londra.

 Astăzi, parcul este plin de copii și părinți, dornici să facă mișcare, ceea ce este îmbucurător.

 Doresc să le transmit călărășenilor că sunt oameni deosebiți, îmi face mare plăcere să îi întâlnesc, de fiecare dată când vin aici, și fapul că a crescut numărul de participanți, înseamnă foarte mult pentru mine.”

Menționăm că pentru concursul final de la Tulcea, s-a calificat echipa Speranța.

Please enter banners and links.

Actualitatea de Călăraşi

Next Post

La Călărași, va fi construit“Centrul de recuperare pentru copilul cu dizabilităţi”

lun iul. 2 , 2018
Print 🖨 PDF 📄 eBook 📱Consiliul Judeţean Călăraşi, întrunit în şedinţa ordinară în data de 28.06.2018, a aprobat asocierea judeţului Călăraşi cu Fundația SERA România și cu Direcţia Generală de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului Călăraşi, pentru realizarea obiectivului de investiții “Centrul de recuperare pentru copilul cu dizabilităţi Călărași”. În […]