Drumuri închise în judeţul Călăraşi la ora 10,00

drumuri inchise in jud.La ora 10,00, din cauza condiţiilor meteorologice nefavorabile, nu se circulă pe următoarele tronsoane de drumuri naţionale şi judeţene din judeţul Călăraşi:

Drumuri naţionale:
– DN 21 – Călăraşi – Slobozia
– DN 3 – Călăraşi – Fundulea
– DN 3A – Lehliu Gară – Feteşti
– DN 3B – Călăraşi – Feteşti
– DN 31 – Călăraşi – Olteniţa
– DN 41 – Olteniţa – Căscioarele – Greaca

Pe DN 4 – Olteniţa – Popeşti Leordeni este instituită restricţie de circulaţie pentru autovehiculele cu masa totală maximă autorizată mai mare de 7,5 tone.
Sunt închise în continuare, pentru acţiunea utilajelor de deszăpezire, toate drumurile judeţene.
Peste 320 de poliţişti din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Călăraşi au acţionat pentru reducerea efectelor căderilor masive de zăpadă şi a viscolului, în condiţiile în care la nivelul judeţului Călăraşi au fost în vigoare atenţionări meteorologice Cod Portocaliu şi Roşu de vreme severă.

Please enter banners and links.

Actualitatea de Călăraşi

Next Post

Jandarmii călărășeni au intervenit în sprijinul populației afectate de viscol

joi ian. 30 , 2014
In judetul Calarasi, peste 150 de jandarmii actioneaza pentru a acorda sprijin persoanelor afectate de conditiile meteorologice, prin deszapezirea grav afectate de viscol, dar si prin distribuirea de alimente. Astazi,30 ianuarie a.c., începând cu ora 11.00, la solicitarea autorităţilor locale şi a Centrului Judeţean pentru Situaţii de Urgenţă Călăraşi, efective […]

Te mai poate interesa

error: Content is protected !!