Dragoş Coman, posibil candidat, din partea PNL-ului, la primăria Călăraşi

Print Friendly, PDF & Email

dragosLiderul liberal, Răducu Filipescu este în mare căutare de candidaţi câştigători pentru primăria Călăraşi. Cum, probabil, în curtea PNL-ului nu a identificat până acum un candidat cu şanse maxime care să îl învingă la alegerile din 2016 pe Daniel Drăgulin, actualul primar al Călăraşiului, Filipescu a început, încă, de pe acum, o serie de tatonări pentru a găsi cea mai bună soluţie care să-i aducă victoria mult dorită. În aceste zile, Filipescu şi-a indeptat atenţia către Dragoş Coman, cel care a condus, până nu demult, Organizaţia Judeţeană PMP Călăraşi. Liderul liberal a recunoscut că avut o întâlnire recentă cu tînărul Dragoş Coman.

,,Noi stăm de vorba cu toţi tinerii care au în intenţie să intre în competiţia pentru câştigarea primăriei Călăraşi. Eu n-am fost la Dragos Coman că am vrut eu, m-a chemat el. Dragos mi-a zis:,,Domnule preşedinte, vreţi sa bem o cafea , ca am şi eu o idee să v-o spun”. Am stat de vorba cu Dragos şi mi-a spus ca vrea sa candideze la primarie, din partea PNL-ului. El este de dreapta şi mi-a mai zis că, poate să vină la el Dragulin, de o sută de ori, că nu va candida pe stânga niciodată, pentru că, pe dreapta, nu mai este altcineva, decât PNL-ul. Are dreptul şi el sa participe la aceasta competiţie. Îl vom include într-un nou sondaj pe care îl vom face din toamnă. El mi-a zis, clar că ar vrea sa candideze la primărie din partea PNL. Trebuie sa avem oameni tineri în politică iar el e un tanar care poate să  facă treabă bună pentru că ştiu că a adunat multe voturi la alegerile trecute şi că a strâns în jurul lui foarte mulţi tineri. .Noi vrem să ieşim cu o persoana cu care sa câstigăm şi Dragoş Coman ar putea fi unul dintre ei.”, a afirmat Filipescu.

Întrebat despre o eventuală candidatură la primăria Călăraşi, Dragoş Coman ne-a declarat: ,,Da, este adevărat, am discutat cu domnul Filipescu şi de o posibilă candidatura a mea la aceasta funcție din partea Partidului National Liberal, dar, asta nu înseamnă, neapărat, ca sunt unica sau singura variantă, cu atât mai mult, varianta finală. Partidul Naţional Liberal este un partid mare, puternic şi, cu siguranță, sunt şi alți oameni de valoare ce ar putea să-şi asume orice candidatură de demnitate publică, inclusiv, onoranta funcție de primar al municipiului Călărasi.”

Please enter banners and links.

Monica Ghiorghe

Next Post

Gheorghe Hagi a primit ,,Cheia Oraşului” Călăraşi

mie aug. 5 , 2015
Print 🖨 PDF 📄 eBook 📱Astăzi, 5 august, primarul municipiului Călărași, Daniel Ștefan Drăgulin, a primit vizita cunoscutului fotbalist, Gheorghe Hagi, considerat una dintre marile legende ale sportului românesc. Prezența domniei sale la Călărași a fost ocazionată de disputarea unui meci amical între echipa de fotbal pe care Gheorghe Hagi […]