Două meciuri capitale pentru Dunărea!

Print Friendly, PDF & Email

DunareaDunărea a pierdut șefia clasamentului dar are șanse să revină pe prima poziție după două examene decisive.

Călărășenii au făcut un meci prost cu Metalosport Galați, partidă jucată săptămâna trecută. Un 0 – 0 care le-a permis celor de la Juventus București să urce pe primul loc în clasamentul Seriei a 2-a. Juventus are un punct mai mult peste noi după ce a câștigat 3 din partida cu Mangalia. Dunărea nu a știut să-și mențină avantajul firav față de urmăritoarea sa și a pierdut pentru moment fotoliul de lider. Călărășenii s-au făcut de râs pe teren propriu cu Metalosport, penultima clasată și nu au reușit să marcheze în ciuda presiunii sterile făcută de jucătorii lui Răuță.

Formația călărășeană a avut jocul în mână dar nu a reușit să treacă peste șocul Tulcea și asta ne dă de gândit. Una peste alta fotbaliștii vor putea închide „gura lumii„ dacă se impun în următoarele meciuri. Vineri, Dunărea se duce la Popești Leordeni iar pe 18 aprilie la Călărași vine Juventus București. În acest moment trupa lui Răuță are șanse de promovare în Liga a 2-a, 51%, dar acestea ar putea crește în cazul unor victorii. Niciun pas greșit nu se admite. Fotbaliștii Dunării sunt aproape de a scrie istorie și au șansa de a duce fotbalul călărășean în Liga a 2-a acolo unde n-am mai jucat de aproximativ 20 de ani.

Cătălin NIȚU

catalin@editia.ro

Please enter banners and links.

Next Post

Fonduri solicitate de la C.N.I., pentru repararea generală a Spitalului Judeţean Călărași

joi apr. 9 , 2015
Print 🖨 PDF 📄 eBook 📱Spitalul Judeţean de Urgenţă Călăraşi a devenit, în ultimii ani, o adevărată gaură neagră pentru Consiliul Judeţean. An de an, această instituţie a alocat sume importante de bani pentru modernizarea unităţii spitaliceşti, fără a reuşi să realizeze reabilitarea sa, în întregime. Şi cum resursele financiare […]