Două instituții călărășene au realizat o misiune inedită pentru Călărași

Joi, 13 septembrie, două instituții călărășene au pornit, prin reprezentanți curajoși și entuziaști, într-o misiune inedită pentru Călărași.

Primăria Municipiului Călărași și Inspectoratul Județean de Jandarmi Călărași, la inițiativa primarului Daniel Ștefan Drăgulin și a inspectorului-șef al IJJ Călărași, col. Marcu Ionel, au ales să omagieze Anul Centenarului prin ridicarea unei Cruci pe Vârful Nehoiu, al doilea vârf muntos ca înălțime din țară.

Ridicarea Crucii s-a realizat cu binecuvântarea PS Vincențiu, Episcopul Sloboziei și Călărașilor, chiar în zi cu însemnătate religioasă deosebită, și anume vineri, 14 septembrie, când creștinii ortodocși sărbătoresc Înălțarea Sfintei Cruci.

Fondurile pentru construcția crucii, care e confecționată din bare de inox și are o înălțime de 3 metri, provin din donații.

După instalarea Crucii pe Vârful Nehoiu, pe pagina oficială a Primăriei municipiului Călărași a fost postat următorul mesaj:

,,De astăzi, pe Vârful Negoiu, al doilea vârf muntos din țară ca înălțime, o #Cruce și un #Drapel sunt martorii efortului și îndârjirii de care au dat dovadă cei mai curajoși colegi de-ai noștri din Primăria Municipiul Călărași și Jandarmeria Călărași!

Suntem mândri de voi și vă mulțumim că ați dus numele Călărașiului atât de#sus!”

Please enter banners and links.

Actualitatea de Călăraşi

Next Post

Artiști renumiți și activități inedite, la ,,Zilele Municipiului Călărași"

lun sept. 17 , 2018
Primăria Municipiului Călărași și Consiliul Local Călărași invită călărășenii la sărbătorirea a 423 de ani de atestare documentară a urbei noastre în  cadrul evenimentului Zilele Municipiului Călărași, în weekendul 21-23 septembrie 2018. Programul evenimentului este următorul: Vineri , 21.09.2018  17,00-19,00: Deschiderea oficiala a evenimentului care se va bucura și de […]

Te mai poate interesa

error: Content is protected !!