Două accidente rutiere, soldate cu victime, în Lehliu Gară şi Călăraşi

Print Friendly, PDF & Email

accident fotoLa data de 23 august a.c., T. Petru, de 56 ani, din municipil Sibiu, a condus un autoturism marca Dacia Logan, pe DN 3, şi, pe fondul neacordării priorităţii de trecere la efectuarea virajului la stânga pe breteaua A2 (zona oraşului Lehliu Gară), a intrat în coliziune cu un autoturism marca Opel, care se deplasa din sens opus, condus de K. Simon, de 24 ani, din oraşul Lehliu Gară, judeţul Călăraşi.

În urma impactului, autoturismul Opel a acroşat un autoturism oprit, marca Renault, condus de G. Claudiu, de 23 ani, din oraşul Lehliu Gară.

Din accident a rezultat rănirea uşoară a cinci persoane, care au fost transportate la spital pentru primirea de îngrijiri medicale.

Conducătorii autoturismelor au fost testaţi de poliţişti cu aparatul etilotest, rezultatele fiind negative. Acestora le-au fost recoltate şi probe biologice de sânge în vederea stabilirii alcolemiei.În cauză s-a întocmit dosar penal pentru vătămare corporală din culpă.

Duminică, 24 august a.c., C. Niculai, de 41 ani, din municipiul Călăraşi, care conducea un autotractor, pe strada Prelungirea Bucureşti, s-a angajat neregulamentar în depăşirea unui autoturism Volkswagen, condus de P. Spiru, de 64 ani, din Călăraşi,  în timp ce din sens opus circula autoturismul marca Dacia  Logan, condus de P. Dumitru, de 42 ani, din comuna Alexandru Odobescu, judeţul Călăraşi.Pentru a evita coliziunea frontală, conducătorul autotrenului a frânat şi a virat brusc la dreapta intrând în coliziune cu autoturismul Volkswagen, pe care l-a proiectat în autoturismul Dacia Logan. Din accident a rezultat rănirea uşoară a lui M. Argentina, de 63 ani, din Călăraşi, pasageră pe locul din dreapta faţă în autoturismul Volkswagen. Poliţiştii au constatat că bărbatul care conducea autotrenul avea o concentraţie alcoolică de 0,40 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Celor trei conducători auto le-au fost recoltate probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei. În cauză s-a întocmit dosar penal pentru săvârşirea infracţiunii de vătămare corporală din culpă.

 

Please enter banners and links.

Monica Ghiorghe

Next Post

Camera Agricolă Călăraşi a atras 7 milioane de euro din fonduri nerambursabile

mar aug. 26 , 2014
Print 🖨 PDF 📄 eBook 📱Se poate spune că activitatea Camerei Agricole Călăraşi, instituţie aflată în subordinea Consiliului Judeţean este una foarte importantă, având în vedere faptul că specialiştii săi sunt preocupaţi îndeaproape de problemele agriculturii călărăşene. Prin serviciile pe care le dezvoltă, această instituţie acordă, în mod gratuit, asistenţă […]