Două accidente grave, produse într-o singură zi, pe şoselele din judeţul Călăraşi

Print Friendly, PDF & Email

Duminică, 5 iulie, a fost o zi de coşmar pe drumurile călărăşene, având loc două accidente grave, din cauza nerespectării regulilor de circulaţie.

 

masina_rasturnataÎn ziua de 05 iulie 2015, pe DN 3, în interiorul localităţii Vişini, Z. Cătălin, de 32 ani, din comuna Independenţa, judetul Călăraşi, a condus un autoturism şi, pe fondul deplasării cu viteză excesivă în curbă, a pierdut controlul asupra direcţiei de mers şi a părăsit partea carosabilă intrând într-un copac.

Din accident a rezultat decesul conducătorului auto, care poseda permis de conducere.

Poliţiştii au demarat cercetări pentru determinarea cu exactitate a cauzelor producerii accidentului.

 

 

La data de 05 iulie 2015, G. Alexandra, de 21 ani, din municipiul Călăraşi, a condus un autoturism, pe DN 3D, şi, pe fondul nepăstrării distanței regulamentare față de autoturismul din fața, a intrat în coliziune cu acesta.

Din accident a rezultat vătămarea corporală uşoară a 4 persoane, pasageri în ambele autovehicule.

Conducătorii auto au fost testaţi de poliţişti cu aparatul etilotest, rezultatele fiind negative, şi le-au fost recoltate probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei.

 

 

Please enter banners and links.

Monica Ghiorghe

Next Post

Directorul Ecoaqua Călărași: “Sistemul de alimentare cu apă va fi monitorizat electronic”

lun iul. 6 , 2015
Print 🖨 PDF 📄 eBook 📱Implementarea proiectului CL8, cu finanţare europeană, pentru reabilitarea reţelelor de alimentare cu apă şi de canalizare, aduce multe avantaje, chiar dacă a creat un mare disconfort, în municipiul Călăraşi. Până la finele acestui an, vor fi înlocuite conductele de aducţiune de apă potabilă şi va […]