Domeniile Ostrov: Noua gamă de vin-ISTROS- va ajunge pe piaţa naţională şi internaţională

Print Friendly, PDF & Email

Oana BeluSâmbătă după-amiaza am plecat cu plăcerea în suflet pentru a descoperi, la faţa locului, cum este Festivalul Vinului sărbătorit într-un loc renumit: Domeniile Ostrov. Curiozitatea, îmbinată cu bucuria de a petrece o zi de week-end într-un mod vesel, cu muzică și răsfățuri culinare, mi-a fost răsplătită.

Domeniile Ostrov 1.jpg10 Domeniile Ostrov 1.jpg5Orele petrecute pe acordurile de muzică populară, la un pahar de vin ce curgea generos din butoaie, cu mâncăruri gustoase și un foc de tabără binevenit, la orele serii, au făcut ca seara să se încheie perfect.

Vedeta celor trei seri dedicate Festivalului Vinului a fost, de departe, vinul ISTROS, care va fi degustat şi de milioanele de români care îl vor putea cumpăra din supermarketurile din țară.

Povestea vinurilor produse de Domeniile Ostrov, dar și istoricul acestui Festival, care a ajuns la a treia ediție, ne-a dezvăluit-o, cum altfel, decât sufletul acestui loc – administratorul Oana Belu.

„Sărbătorim noutatea! Pentru noi, în fiecare an, acest moment ne arată că am ajuns la capătul unei munci depuse de întregul colectiv al societăţii Ostrovit. Am creat un produs pentru oameni, pentru a le încânta viaţa, a-l folosi sau dărui prietenilor. Avem vinuri bune şi, în fiecare an, ne aşteptăm să fim premiaţi. Anul acesta a primit medalie de aur vinul Muscat Otonel şi medalie de argint au primit vinurile rose şi roşii. Sperăm ca şi în anii următori să ne fie recunoscute meritele pentru vinurile produse, deoarece avem sortimente noi, an de an. Astăzi avem lansarea unei game de 8 soiuri – ISTROS, vinuri de origine controlată Oltina şi trei vinuri de indicaţie georgrafică Terasele Dunării. Brand-ul Domeniile Ostrov este deja cunoscut la nivel naţional iar 3 milioane de sticle de vin ISTROS vor ajunge în supermarketuri, dar şi pe piaţa externă.

Mă bucur pentru modul în care am reuşit să organizez a treia ediţie a Festivalului Vinului Nou care a strâns peste 2.000 de oameni, în cele trei seri, pentru că am avut o suită de artişti prezenţi, atât de muzică uşoară, cât şi de muzică populară, din România şi Bulgaria. Le mulţumesc tuturor pentru participare şi îi felicit pe cei care lucrează la Domeniile Ostrov, o echipă cu care am dovedit că avem succes pe piaţa românească şi internaţională.”

 Domeniile Ostrov 1.jpg7 Domeniile Ostrov 1.jpg8 Domeniile Ostrov 1.jpg4 Domeniile Ostrov 1.jpg6 Domeniile Ostrov 1.jpg9 Domeniile Ostrov 1.jpg3 Domeniile Ostrov 1.jpg2

Please enter banners and links.

Next Post

Călărăşenii pot solicita ajutoare de căldură şi în sezonul de iarnă 2014-2015

mar oct. 21 , 2014
Print 🖨 PDF 📄 eBook 📱Călărăşenii cu venituri reduse pot beneficia şi în această iarnă de ajutoare de căldură. Începând cu ziua de luni, 20 octombrie, Primaria Călăraşi primeşte dosare pentru acordarea subvenţiei la căldură pentru sezonul rece 2014-2015. Condiţiile de acordare pentru acest tip de ajutor social sunt aceleaşi […]