Doiniţa Nicolae director cu acte în regulă la D.G.A.P.S.C. Călăraşi

Doinita NicolaeDupă o perioadă de interimat, de câteva luni la conducerea Direcţiei Generale de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului( DGASPC) din Călăraşi, Doiniţa Nicolae a devenit director al acestei instituţii după ce luni, 31 martie, a promovat examenul pentru această funcţie, cu media 9.50.
,,Nu m-am gândit, vreodată, că voi ajunge să conduc o asemenea instituţie, cu aproximativ 1000 de angajaţi ce se ocupă de sute de copii. Această funcţie o consider ca pe o mare provocare din viaţa mea. Cunosc foarte bine sistemul de activitate în cadrul acestei instituţii, pentru că am ocupat, până acum câteva luni, funcţia de director al Compartimentului de Audit, din cadrul Consiliului Judeţean Călăraşi. De aceea, doresc să aduc multe schimbări în ceea ce priveşte modul de lucru, dar şi o mai bună relaţionare între compartimentele din cadrul DGASPC. Am cunoscut poveştile de viaţă cutremurătoare ale multor copii ce sunt instituţionalizaţi în cadrul instituţiei noastre. De aceea, sunt hotărâtă să fac totul, în limita prevederilor legale, numai în interesul acestor copii. Doresc ca instituţia noastră să acceseze cât mai multe proiecte europene menite să aducă un sprijin real copiilor instituţionalizaţi, pentru a se intregra cât mai uşor în societate şi pentru a reuşi în viaţă!”, a spus directorul D.G.A.S.P.C., Doiniţa Nicolae.
Despre problemele pe care le-a găsit în cadrul DGASPC, dar şi schimbările pe care doreşte să le aducă directoarea D.Nicolae, pentru îmbunătăţirea activităţii acestei instituţii, vă vom da mai multe detalii, în ediția de vineri, 11 aprilie, a ziarului „Actualitatea de Călăraşi”.

Please enter banners and links.

Next Post

Primăria Călărași comunicat de presă

mar apr. 8 , 2014
Please enter banners and links. Despre Ultimele Postari Anna-Maria Gonciu Ultimele postari ale lui Anna-Maria Gonciu (vezi toate) Vineri, 25 noiembrie, C.C.I.A. Călărași a premiat excelența în afaceri - 26 noiembrie 2022 IN MEMORIAM AUREL DAVID -,,Fir-ați sănătoși și la pungă groși!” - 18 noiembrie 2018 “Reactivate” – un proiect […]

Te mai poate interesa

error: Content is protected !!